Iubirea invinge Episodul 61 din 9 iulie 2021

Mohini a venit dupa Anurag la spital, el zice nu pot sa o las pe Prerna pentru ca e responsabilitatea mea, Mohini zice Komolika e responsibilitatea ta, Anurag zice prima e Prerna apoi Komolika, Shivani merge spre spital mama ei o urmareste si ajunge si ea la spital, Mohini zice va veni ziua cand Prerna iti va lua tot Anurag zice tu Komolika nu stii ce e intre mine şi Prerna, Komolika zice apoi Anurag se opune mamei lui? Ciudat, lui Mohini ii e rau dar isi revine apoi afla ca sora Prernei cu mama ei au sosit la aceasta, Anurag zice asistentei sa aiba grija de Prerna. Shivani ajunge la Prerna, ea zice cum a vrut sa mearga sa opreasca nunta dar nu a apucat mama lor apare ea zice asa slaba esti Prerna ai vrut sa implori? Ca te pleci in fața lui Anurag? Mama Prernei zice niciodata sa nu pari slaba in fata cuiva ca femeile au puterea zeitelor si trebuie sa lupti pentru drepturile tale, ea spune eu sunt mama ta ea zice trebuie sa fii curajoasa ca esti Prerna noastra, si sa nu lasi rautatile sa iti faca rau.

Mai apoi Anurag o intreaba pe Anupam de Prerna, el zice ca e acasa ea viseaza pe Anurag zice apoi voi fi puternica. A doua zi Anurag se trezeste insurat fiindca el nu are chef, Mishka suna pe Komolika si zice s-a intamplat ceva intre voi sau tot la Prerna se gandea, Komolika zice am fost acasa ca e ceva ritual azi, la noapte va fi noaptea nuntii azi si aplica vermilion pe mine, mai apoi Mishka vine la Anurag acasa, Komolika vine jos cu Nivedita. Mishka zice unde e Anurag oare va face ritualul? Komolika zice nu-l meriti pe Anurag nici sa fii rivala mea.

Iubirea invinge Episodul 61 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 61 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 9 iulie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!