Iubirea invinge Episodul 57 din 25 iunie 2021

Anurag spune lui Anupam ca pentru Prerna face toate astea si pentru casa ei, ca acolo ei au amintiri cu Rajesh tatal Prernei, Anurag merge jos la logodna, Prerna ajunge cu greu la logodna si striga ce e aici. Prerna zice credeam te obliga cineva, ea zice lui Anurag de ce faci asta? Zi mi mie, Komolika zice lui Prerna sa plece, Prerna zice ce ai zis mamei? Mi-ai promis ca ne vom casatori Mohini o alunga pe Prerna, Anurag zice o vrea pe Prerna mama. Apoi el da inelul lui Prerna dar nu e bun, el zice nu e bun fiindca e pentru Komolika, Anurag zice ca e servitoare. Anurag o umileste, el zice credeai ca te iubesc, ca tu esti fiica angajatului nostru, el zice ca eu sunt Anurag Basu fiul proprietarului Basu Publications, ca ea e zero pe langa el. Prerna zice ai zis ca ma iubest, el raspunde si ce daca am zis, apoi Anurag merge dupa Komolika si zice doar ea se poate casatori cu mine.

Uita-te la ea e frumoasa, Anurag zice pentru bani ai acceptat pe Naveen atunci pentru mine tot asa, Prerna il plesneste pe Anurag, ea zice azi mi-ai jignit sentimentele. Mie lui Prerna Sharma care e fiica angajatului tau ce te-a iubit, Prerna zice imi doresc sa nu fii iubit niciodata, Anurag o atinge ea zice nu pune mana pe mine. Te urasc zice Prerna, apoi ea pleaca, pe urma Prerna zice voi continua viata, Anurag sufera si el, de fapt asta era planul lui, Komolika zice apoi lui Anurag, Prerna nu era pentru tine si voi rupe mana oricui te atinge.

Iubirea invinge Episodul 57 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 57 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 25 iunie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!