Iubirea invinge Episodul 55 din 18 iunie 2021

Anurag merge la Komolika pentru a primi ajutor pentru tatal lui, Komolika minte si zice ca tatal lui Anurag a fost atunci seara la ea sa ceara bani de la tatal ei pentru afacere, ca tatal ei a pus conditie sa se casatoreasca ei doi. Komolika zice ca tatal ei a salvat casa Prernei, Komolika zice ca casa lui Anurag e ipotecata si ea ii va ajuta sa nu o piarda, ea zice ca ajuta si pe tatal lui Prerna si pe el cu afacerea cu casa daca se casatoresc. Anurag zice ma descurc eu singur, Anurag pleaca Komolika zice de ce ma fortezi sa-mi intrec limitele.

Anurag merge la spital unde Nivedita zice ca Basu publications aproape dau faliment si asa este ipotecata, cum vor plati datoria la banca, doctorul vine si zice lui Anurag ca desi fac tratament starea pacientilor e la fel nu se imbunatateste mama Prernei cade la picioarele lui Anurag sa faca ceva. Prerna zice lui Anurag ca mama ei nu a mancat de 3 zile, ea spune ajuta-ne, Anurag si Prerna plang apoi si se imbratiseaza, Anurag zice totul va fi bine apoi pleaca, Anurag o suna pe Komolika fiindca n-are ce face.

Iubirea invinge Episodul 55 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 55 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 18 iunie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!