Iubirea invinge Episodul 45 din 14 Mai 2021

Prerna cade Anurag o prinde, Komolika merge si zice ridica-te, apoi Prerna duce inelul lui Anurag si se pun inelele, Prerna e trista cand vede logodna apoi ea pleaca de acolo si plange, Anurag merge apoi sa o caute el zice oare de ce a plecat apoi vede inelul si zice sunt logodit, insa tot la Prerna ma gandesc, apoi el se gandeste la ce i-a zis Anupam si tatal lui, el zice o iubesc pe Prerna, poza ei cade jos si o i-a de se uita la ea, el zice te iubesc Prerna Sharma. Apoi se gandeste la ce au vorbit ei de pasarea spin. El spune sunt indragostit asta e Dragostea, Prerna zice parca il aud pe Anurag, el zice trebuie sa zic mamei, Anurag e foarte fericit, el ajunge la Prerna si o priveste cu dragoste. Komolika vede ea zice Mishka proast-o, Anurag vrea sa-i zica ceva dar nu poate, el vrea sa spuna ca o iubeste, Komolika merge la Anurag si zice ca vrea sa vb cu el, Mohini il cheama pe Anurag, el merge Nivedita zice Komolikai oare de ce cred ca te intereseaza Anurag, ea zice nu e asa, Mohini anunta ceremonia muzicala de peste o saptamana, Mohini trimite pe Prerna dupa ceva paturi, Anurag merge dupa ea Anupam ii zice unde a mers apoi Mishka merge dupa el Anupam o trimite in alta camera, Mishka vede poza Prernei in camera la Anurag si o arde, el arunca poza jos langa perdeaua de la geam apoi pleaca, Moloy zice lui Mohini ai facut ce ai vrut.

Perdeaua i-a foc, sacoul lui Anurag a luat foc si el, Fumul vine jos iar Prerna i-a paturile din camera lui Mohini, Prerna stinge focul de pe sacoul lui Anurag, el zice de ce m-ai lovit? Ea spune stingeam focul, Anurag zice stii ce bine ma simteam. Prerna zice nu l-am felicitat pentru logodna, ea spune Mishka e norocoasa ca ochii tai sunt sinceri si nu vei trada pe nimeni.

Iubirea invinge Episodul 45 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 45 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 14 mai 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!