Iubirea invinge Episodul 40 din 29 aprilie 2021

Prerna vine la Anurag la birou, el se fastaceste apoi ea, Anurag vrea sa-i zica ceva, un angajat aduce un dosar, o furtuna incepe Anurag inchide geamul, ei se lovesc la cap apoi Anurag zice sa mai dam odata ca sa nu ne certam, la politie Ronit cu Komolika sunt la biroul lor Komolika zice ca dovezi se pot crea Ronit zice faci asta pentru alegeri nu? Mishka face curat la Anurag ea i-a niste carti si da de poza Prernei. Mishka suna pe camera pe Anurag ea vede urma de ruj pe camasa lui Urma e de la Prerna, Anurag ii zice Prernei e cum ai cazut tu, Mishka zice tu Prerna ai pus ochii pe Anurag al meu ca esti doar o servitoare ca e doar al ei Anurag, el se curata pe camasa el se gandeste la Prerna, el zice nu sterg rujul voi avea grija de camasa asta, Mishka a vazut-o pe Prerna pe telefonul lui Anurag cand l-a sunat, Mishka suna pe Komolika apoi ea zice ca Anurag place alta fata ca fata e de vina.

Ea zice ca o cheama Prerna, Komolika zice sa zica lui Anurag ca nu-i place sa fie altcineva langa el Komolika zice ca baietilor nu le place sa-i controlezi Komolika zice apoi Prerna? Doua Prerna? Mai apoi Prerna e dusa de Anurag cu masina, el se gandeste tot la ea si pe masina, ei vorbesc de cantecul preferat al lor care e acelasi la amandoi. Ei canta, Mishka zice oare Anurag a acceptat relatia noastra, ca oare Mohini m-a adus sa destram relatia lor.

Iubirea invinge Episodul 40 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 40 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 29 aprilie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!