Iubirea invinge Episodul 30 din 25 Martie 2021

Prerna vine cu alaiul de nunta la Anurag acasa apoi mama Prernei ii pune voalul pe cap, mirii se pun pe altarul nuptial, ei isi pun ghirlandele apoi fac ocolurile nuptiale Anurag e suparat pe ce vede, preotul zice sunteti casatoriti appoi Naveen merge la Anurag si zice nu ne feliciti, dar tot a fost în capul lui Anurag. Sora Prernei zice ca a varsat apa pe rochia ei si e sus Prerna, ea zice ca va opri nunta? Anurag merge sus la Prerna care se loveste de Anupam si lesina, Anurag zice ca asta era singura solutie a lui, Mohini merge sus iar Anupam zice ca Mohini vine spre ei el inchide usa apoi Mohini striga pe Prerna sora Prernei zice ca a udat rochia.

Mohini vrea telefonul ei ce l-a uitat acolo, Shivani ii da telefonul ea pleaca, Prerna e pusa in covor si dusa. Afara Naveen vine si ei scapa covorul si el ii ajuta ei toti duc covorul jos Mohini zice ce fac? Shivani zice ca covorul e patat si au zis ca o sa-l doneze unei familii, covorul e pus in masina ei merg cu masina dar Prerna se trezeste si fuge inapoi, mireasa vine de sus Shivani zice e aici? Naveen pune ghirlanda pe mireasa apoi se pun la loc Anurag vede tot Mohini leaga nodul nuptial.

Iubirea invinge Episodul 30 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 30 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 25 martie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!