Iubirea invinge Episodul 28 din 18 Martie 2021

Mohini simte ca Anurag are ceva, Naveen apare acasa ca si cum nu ar fi nimic Madhuri zice lui Naveen ca Prerna a fost acolo la locul accidentului, Prerna ajunge la spital la Anurag. Ea merge la el in salon si Madhuri ajunge la spital Prerna isi face griji pentru el si zice sa deschida ochii. Apoi vede foaia din mana lui, ea vrea sa vada ce e dar nu apuca fiindca vin doctorii, Madhuri se strecoara la Anurag cumva apoi familia apare acolo, Mohini striga la Prerna de ce nu i-a sunat, Naveen vede certificatul din mana lui Anurag si zice precis a fost la registrul civil. Naveen merge la Madhuri si zice ca trebuie sa puna mana pe certificatul acela.

Madhuri se deghizeaza in asistenta si vrea sa fure hartia, Anurag o vede prin ceata, el nu lasa hartia, o vede ca-i da jos masca, Madhuri fura hartia si fuge dar Prerna da de ea, si merge in salon unde Anurag este in picioare, el ii zice ca asistenta a luat hartia, Naveen arde certificatul de casatorie, Madhuri zice ca Anurag si-a recuperat cunoşstinta, a doua zi Anurag se trezeste acasa si zice ca e ziua nuntii, Naveen merge la el si rade de Anurag. Mama Prernei ii duce rochia si bijuteriile pentru nunta.

Iubirea invinge Episodul 28 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 28 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 18 martie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!