Iubirea invinge Episodul 27 din 12 Martie 2021

Prerna zice lui Naveen ca se gandeste la Anurag, mai apoi matusa lui Prerna vine si zice cine e batranul asta? El zice ca se va insura cu ea. Matusa zice sa-i spuna ca se va casatori cu Anurag. Naveen afla de la Mohini ca Anurag e dus, Anurag e plecat dupa certificatul de casatorie a lui Naveen. Naveen incepe sa se gandeasca unde a mers el, ca precis e pe urmele lui, el se gandeste apoi ca oare a mers la registrul civil? Prietenul lui Anurag ii aduce certificatul de casatorie lui Anurag, acesta a zis omului de la registru ca Anurag vrea sa se sinucida din iubire pentru Prerna. Asta pentru a obtine certificatul Anurag zice de ce a zis ca o iubeste pe Prerna, Naveen suna pe Anurag apoi el ii da ocupat, Anurag il suna napoi, el zice ca nu e permisa bigamia la ei, Naveen stie ca e acolo.

Madhuri zice sa fuga amandoi Naveen zice ca va ucide pe cine intervine intre ei, ca el e leu, mai apoi Prerna il suna pe Anurag si zice ca Naveen era stresat, Naveen a planuit ceva sa-l omoare pe Anurag. Madhuri il suna el nu raspunde, Prerna e nelinistita ea zice lui Anurag cum se simte, Prerna simte ceva, Anurag a zis ca daca pe invitatii scrie ca maine e nunta nu neaparat va fi fiindca soarta se poate schimba, Naveen a platit un om cu camion sa mearga peste masina lui Anurag.

Iubirea invinge Episodul 27 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 27 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 12 martie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!