Iubirea invinge Episodul 25 din 5 Martie 2021

Naveen nu se teme si-l infrunta pe Anurag, Prerna se gandeste ca ceva e ciudat la femeia aia la Ronita. Mama Prernei zice ca daca nu reusesc cu imprumutul se vor muta in casa de la tara, Prerna zice in gand ca trebuie sa se casatoreasca cu Naveen sa nu bage in seama ce zice Anurag. Mai apoi Prerna e cu Anurag dar e doar un vis de al lui, el a visat ca Prerna ii zice ca a infruntat-o pe mama lui pentru ea, apoi Anurag merge pe hol si vede pe Madhuri cu Naveen cum stau amandoi pe pat iar el face unghiile ei cu oja, Naveen zice ca nunta e o afacere, Anurag sparge ceva pe hol dar se ascunde apoi.

El zice ca stie ce sa faca acum ca are un plan, Prerna se gandeste la Anurag in pat fiind, a doua zi Mohini merge la Anurag si ii pare rau ca l-a plesnit aseara, ea zice ca azi e ceremonia sofranului la Prerna, sora Prernei vede notificarea despre casa, Anurag cu familia lui merg la Prerna cu sofranul, incepe ceremonia matusa lui Prerna tot zice lui Anurag sa o i-a pe Prerna de sotie.

Iubirea invinge Episodul 25 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 25 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 5 martie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!