Iubirea invinge Episodul 22 din 25 februarie 2021

Anurag e cu Prerna si zice ca vrea sa o protejeze, ca nu poate dormi noaptea ca nu e doar fata unchiului Rajesh, Naveen merge la Ronita si zice ca ea credea ca a murit. Anurag se gandeste ca oare chiar s-a indragostit de Prerna? Naveen vrea sa o omoare pe Ronita dar Anurag aude, si cand merge acolo Ronita doarme, Anurag vede ca are rani la gat Ronita se trezeste speriata de groaza.

Anurag suna medicul Naveen iese de sub pat si se ascunde. Mohini cu restul ajung acolo, una din fete zice ca a vazut masina ce a calcat o pe fata ca nu a fost accident, cand sa plece Prerna vede papucii lui Naveen, Anurag merge spre el, Anurag are sa afle ca de fapt Naveen este chiar Pradeep.

Iubirea invinge Episodul 22 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 22 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 25 februarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!