Iubirea invinge Episodul 18 din 11 februarie 2021

Anurag il urmareste pe Naveen pentru a afla ceva, Naveen e cu femeia aia in camera lui, el zice ca e sotia lui dexi si are dreptul sa-i puna lantisorul nuptial, Anurag aude si zice ca e o conspiratie grava ca trebuie sa-l opreasca, Anurag merge la Prerna apoi merge inapoi si filmeaza pe Naveen cu telefonul cum pune lantisorul nuptial femeii. Hotii zic ca il vor rapi si pe Anurag nu doar statuia zeitei, Madhuri, femeia lui Naveen merge jos apoi, Madhuri merge dupa cadouri si da de hoti, ea e lovita in cap de ei Anurag zice lui Naveen ca Prerna nu e a lui inca ca nu i-a pus lantisorul nuptial.

Pe urma Mohini merge la acei dansatori, hotii striga zice ce cauta in bucataria ei, ea zice sa plece de tot. Apoi ei scot pistoalele la toti, Anurag cu Prerna sunt sus el ii zice ca Naveen e un ticalos. Hotii ii ameninta pe toti, mama Prernei vrea sa sune dar e descoperita, ei zic ca vor statuia zeitei. Anurag cu Prerna sunt sus Naveen zice mamei ei si Mohini se gandeste ca Anurag e sus. Ei se bucura ca ei nu-s acolo, dupa un timp Anurag cu Prerna vad ca familiile lor sunt amenintate de hoti, ei se ascund apoi in camera fiindca fac zgomot si un hot merge sus. Anurag suna la poliție dar ei nu raspund. Hotii zic lui Mohini ca daca fiul ei suna la politie il omoara, ei au un aparat ce le arata daca cineva suna la politie, Anurag spune politiei, hotii zic ca il prind, politia apare dar Moloy zice ca a fost o gluma, hotii sunt cu pistoalele la spate

Iubirea invinge Episodul 18 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 18 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 11 februarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!