Iubirea invinge Episodul 15 din 29 Ianuarie 2021

Toti vad pozele cu Naveen si femeia aceea, Anurag zice ce e cu femeia aia era el la hotel atunci, Naveen zice ca e doar o prietena, Moloy zice ca nu e adevarat ca nu poate fi decat o prietena, Mohini cere sa i se zica cine e. Anurag zice ca el tine la Prerna ca ea merita mai mult, Anurag zice ca au aflat toti cum e Naveen, Anurag zice Prernei sa zica cum e Naveen dar Prerna nu poate zice nimic fiindca el a platit multi bani pentru acel imprumut. Prerna insa intreaba apoi cine e femeia aia? Si Mohini intreaba, femeia apare acolo ea zice ca e Madhuri, ca Naveen e cumnatul ei, ea zice ca Naveen a ajutat-o sa se casatoreasca, Anurag zice de ce e trecuta iubire in telefon?

Dar mama lui nu lasa sa mai zica nimic, de fapt cei doi se prefac se vede clar, Anurag zice lui taica-su ca el crede ca nu e adevarat ce au zis ca e planul lor dibaci, pe urma e ceremonia inelului, Anurag e chemat jos de sora Prernei el vede ceremonia, cum Naveen pune inelul Prernei apoi si ea lui.

Iubirea invinge Episodul 15 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 15 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 29 ianuarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!