Iubirea invinge Episodul 137 din 7 Aprilie 2022

Prerna e cu dl Bajaj ei vorbesc, dl Bajaj zice ca se simte prost cand sufera ea si ii poate zice orice doar de Anurag nu dl Bajaj zice ca vrea sa vada familia Prernei, Prerna zice ca o suna pe mama ei Anurag zice lui Anupam dl Bajaj stia tot de ce nu a zis nimic ceva urmareste zice el, o prada ca planuieste ceva, acasa la mama Prernei ea zice ca a vorbit cu Prerna si ca dl Bajaj este nevinovat ca el vrea sa vorbeasca cu ei, Prerna o culca pe Kukki, dl Bajaj le vede. acesta isi aminteste de Prerna, Bajaj zice e familia mea nu las pe nimeni intre noi, Anurag vede pe politistul ce s-a ocupat de cazul lui Bajaj. Anurag merge si se ia de Bajaj din nou, Bajaj zice eu am facut accidentul, Anurag zice de asta a fost asa grav, Bajaj zice a cui sotie este ea, a mea ca ai crezut ca i se face mila ca la spital arata bine si cand a aflat de accident ca vrea sa-l faca pentru a o castiga s-a gandit sa-l provoace el, Bajaj zice ca nu o lasa pe Prerna ea se trezeste.

Bajaj zice lui Anurag ai devenit o problema, Bajaj zice pacat ca nu te-am aruncat din tren cum ti-am zis ca mi-ai luat casa dar nu ti-am facut nimic ca la ritualul cu zeul Ganesha nu se uita decat la sotia lui, Bajaj zice de tatal lui. Bajaj zice ca atunci cand au venit sa-l aresteze el l-a amenintat ca nu este bine, Anurag zice ca ai marturisit si vrea sa plece. Bajaj zice unde mergi la Prerna, Bajaj zice te urasc din toata inima acum demonstreaza Prernei, Anurag zice inca cateva zile, Rishab Bajaj zice oamenii fac doar ce le permit eu Prerna apare acolo ea zice ce secret, Anurag zice de inregistrarea accidentului apoi Prerna cu Bajaj pleaca, Anurag merge la Anupam si zice ca Bajaj a facut accidentul Anurag zice ca Bajaj a marturisit, Anurag zice trebuie sa dovedesc cine e el, Anupam zice si cu ce te ajuta ca e a lui nu? Anurag zice cand va afla il va lasa a doua zi Prerna e cu Kukki ea ii arata pe zeita Durga.

Iubirea invinge Episodul 137 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 137 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 7 aprilie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!