Iubirea invinge Episodul 130 din 11 Martie 2022

Anurag este dus la operatie iar el o tine pe Prerna de mana, Shivani zice cat mai faci asta? Pana moare el? Prerna o plesneste, Shivani cu Anupam nu stiu nimic de Anurag, Prerna zice spune-mi Shivani, ea incepe sa spuna ca dl Bajaj l-a lovit cu masina pe Anurag, Shivani zice ai incredere mare in Bajaj nu? Prerna zice in Anurag am, aceasta zice ca Bajaj a fugit de acolo ca a facut asta intentionat si acum ar cam trebui sa aleaga matusa lui Bajaj zice ca Prerna a zis ceva de Anurag cum cineva a auzit-o. Prerna vine acasa, ea zice lui Bajaj de accidentul lui Anurag, el spune nu a fost intentionat, Anupam zice Niveditei ca ai au pus pe Prerna sa vorbeasca cu Bajaj, Nivedita zice in Prerna nu poti trece, Anurag nu isi revine, doctorul zice lui Shivani ca sa cheme pe cine iubeste el mult, Shivani suna pe Mohini dar aceasta nu raspunde dupa cateva insisntente aceasta raspunde.

Ea afla ca e la spitalul municipal, Mohini fuge spre el Anupam afla de accident matusa zice oare o fi fost accident? Prerna zice lui Bajaj il urasti pe Anurag, ca daca il uraste pe el si pe ea la fel inseamna, Bajaj zice da nu-mi place dar lasa-ma sa explic, ca mergea repede si nu a vazut decat dupa matusa face iar un plan cu Tanvi ca se face bolnava sa o inebuneasca pe Prerna, Mohini ajunge la spital ei afla ca Anurag are nevoie de un impuls.

Iubirea invinge Episodul 130 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 130 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 11 martie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!