Iubirea invinge Episodul 124 din 18 Februarie 2022

Anurag zice Prernei ca a angajat un avocat de rezerva, el zice sa vada ce inima are pe urma ea zice ce il intereseaza pe el, acesta cere ceai servitorului apoi zice ca face Prerna, Anurag isi face ceai Prerna i-a vasul si face ea. Mai tarziu incepe procesul lui Veena, ea este adusa cu masina politiei procesul incepe avocatul lui Bajaj zice ca a vrut sa-l omoare. Avocatul lui Veena zice ca, candelabrul a cazut din greseala, Prerna zice matusa a zis ca avocatul lor nu va pleda, ea se preface ca nu stie de ce face asta, dl Vyas seful Veenei depune marturie avocatul intreaba de relatia Veenei cu Bajaj, el zice ca nici nu stia a cui e petrecerea matusa Sharrda e chemata la marturie, ea zice ca Veena nu-l place pe rishab Bajaj, ca nu e de acord cu casatoria lor, avocatul intreaba de candelabrul cazut ca ar fi putut sa-i faca rau? Ea zice da, Prerna zice nu face presiuni avocatul, matusa a cumparat pe avocatul lui Veena.

Anurag zice ce barbat ti-ai luat, ca familia lui acuza pe mama ta, nu sunt buni de tine, Prerna zice ca se descurca ea cu familia ei, doctorul zice lui Tanvi ca poate da o injectie lui Bajaj sa se trezeasca mai repede, el zice ca mai bine ar vorbi cu sotia lui, Tanvi zice ca vorbeste cu Prerna, Anurag zice Prernei ca a venit din Londra sa o salvepe mama ei. Nivedita aude, Anurag da mana lui Prerna.

Iubirea invinge Episodul 124 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 124 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 18 februarie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!