Iubirea invinge Episodul 11 din 15 Ianuarie 2021

Este ziua nuntii, acasa la Prerna e zarva mare, mama Prernei zice ca logodna va fi anulata ca simte ea ceva. Anurag e la hotel unde e Naveen cu femeia aia Anurag zice tatalui sa mearga la hotel toti, familia se ingrijoreaza crezand ca a patit ceva familia ajunge la hotel Anurag zice ca Naveen se poarta indecent el zice ca l-a urmarit si a vazut. Toti merg in camera la Naveen el nu-i lasa sa intre Moloy il plesneste pe Naveen ei vad paharele cum au baut pe urma din baie vine Prerna toti sunt uimiti sa o vada pe ea acolo, Anurag zice ca era alta femeie, Moloy cu restul pleaca acasa Anurag zice lui Naveen ca Prerna e prietena lui si ca nu merita sa se casatoreasca cu el, Naveen zice din orgoliu ca nu se marita cu Prerna ca Moloy l-a palmuit, Anurag zice ca l-a vazut cu alta femeie.

El nu recunoaste Naveen cu Anurag se infrunta Mohini striga la ei Moloy ii cere scuze lui Naveen, care zice in gand ca e mai mult decat o prietenie intre Anurag si Prerna. Se pare ca Naveen i-a vazut reflexia in oglinda lui Anurag la hotel el povesteste femeii cu care a fost cum a sunat o pe Prerna apoi a dus o pe aceasta afara din hotel. Naveen a iesit in fata lui Prerna si a dus-o sus in camera inainte ca familia sa ajunga sus pe urma invitatii ajung la logodna Prerna ii da o lectie surorii lui Anurag fiindca ea nu a intampinat cum trebuie pe familia ei ea merge si-i arata cum se intampina oaspetii.

Iubirea invinge Episodul 11 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 11 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 15 ianuarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!