Iubirea invinge Episodul 109 din 24 Decembrie 2021

Nivedita zice ca Prerna s-a casatorit cu dl Bajaj, Veena zice tii cu mama ta? Nivedita zice Shivani spune adevarul ea spune ca Prerna s-a casatorit cu Bajaj, Nivedita arata poza lui Prerna cu Bajaj, Veena zice nu se poate Mohini zice asta e adevarul despre familia asta mandrie, orgoliu si stima, fata voastra s-a cassatorit cu altul, Mohini zice cati bani ti-a dat Bajaj? Ea zice ce vina are fiul me, ea lesina, Shivani aduce apa si arunca paharul apoi spune destul cu teatrul. Moloy cu Anupam sunt cu Anurag la spital, Mohini zice lui Veena ca Prerna va tanji dupa fericire ca si inima ei va fi zdrobita, Veena zice chiar nu am stiut nimic Nivedita zice pentru asta familia Basu nu va iarta niciodata, Veena o plesneste pe Shivani ea zice de cand stii? doctorul se scapa si zice de fata, el zice ca Anurag o iubeste mult, Shivani zice lui Veena ca stia de cand a mers spre coafor, Veena o bate nora ei zice ca nu e vina ei, Sivani zice cand am aflat nunta era gata Veena zice nu o iert pe Prerna ca trebuia sãamor cu Rajesh, Veena sufera iar Moloy e cu Mohini in pat.

Mohini se gandeste la Anurag ca nu-si va reveni si nu-l poate vedea suferind, Anurag ajunge acasa, el e ca o leguma doar sta si se uita in gol, Nivedita merge la ceva sedinta in Elvetia, Veena merge la Bajaj acasa si afla ca ei sunt in Elvetia, Prerna nu e fericita cu dl Bajaj acolo, el merge la intalnire acolo el se vede cu Nivedita si cu Anupam el stie de Anurag ce a patit, Nivedita zice ca nu e vina lui Bajaj ci a Prernei, ea merge la receptie la hotel si intreaba de camera lor, ea zice lui Anupam ca vrea sa o confrunte pe Prerna, Nivedita o vede din usa pe Prerna, ea merge la dansa si zice sa nu-i spuna Nivi ca nu mai are drept si ca i-a distrus viata fratelui ei.

Iubirea invinge Episodul 109 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 109 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 24 decembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!