Iubirea invinge Episodul 107 din 17 Decembrie 2021

Prerna cu Dl Bajaj merg spre templu la nunta, ea Prerna plange si zice stii de ce plang? El zice da, ca stie ca ce are, ca e om de afaceri, ca sa-i fie loiala doar asta vrea, ei ajung la templu Dl Bajaj ii deschide usa masinii ei intra in templu. Apoi se aseaza jos, Ronit zice ca Bajaj se insoara cu Prerna ca o place si a anulat planul lor Ronit zice ca prietenul lui sa faca poza lui Prerna sa trimita lui Anurag, Anupam cu restul sunt gata de nunta imbracati, Anurag este imbracat ca mire. El primeste mesaj pe telefon ca are ceva cadou, in camera lui e Ronit, el arata pe telefon pe Prerna si pe dl Bajaj el zice nu se poate Ronit zice e in direct el zice grabeste-te nunta a inceput nodul nuptial se leaga apoi mirii se roaga Anurag vine spre templu Prerna are lacrimi mirii se ridica apoi, Anurag fuge spre ei, incep ocolurile nuptiale, Prerna tot la Anurag se gandeste ploaia incepe Anurag este udat el cauta adresa Anurag cade pe scari la templu el ajunge la timp cand sa puna dl Bajaj vermilion pe Prerna, Anurag zice ce e asta Prerna, nu va avea loc nunta Anurag stinge focul sacru.

Anurag zice de ce Prerna? Dl Bajaj nu-l lasa sa se apropie, el zice de ce Prerna si plange ca vei frange inimile tuturor si a mea, Prerna zice ca il iubeste, el o imbratiseaza, Anurag zice de ce faci asta, facem focul iar si adevaratul cuplu se va casatori Anurag zice nu te teme esti a mea Dl Bajaj se uita Anurag face ocolurile cu Prerna, preotul zice pune vermilion. El pune vermilion, preotul zice sunteti casatoriti insa e doar imaginatia lui Anurag, el fuge spre templu o masina il loveste tare, dl Bajaj pune vermilion pe Prerna, Anurag se zbate pe asfalt in ploaie iar Prerna il aude.

Iubirea invinge Episodul 107 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 107 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 17 decembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!