Iubirea invinge Episodul 101 din 26 Noiembrie 2021

Prerna merge la mama ei Veena la inchisoare ea spune sunt aici cu tine, Veena spune ca are o cerere sa anuleze casatoria cu Anurag ca este ghinion sa ai soacra precum Mohini si numai daca anuleaza casatoria va fi fericita, ca Mohini nu o va accepta, Prerna zice ca Mohini va veni sa o scoata, Dl Bajaj e la un seminar pentru studenti el vorbeste de adversarul din afaceri cum sa-i afle slabiciunea si sa-l anihileze ca trebuie instinct de ucigas, profesoara zice ce ganduri ai dat studentilor, apoi el suna pe cineva si zice ca stie cum sa termine Basu Publications, Nivedita zice lui Anurag ca nu e destul de bun pentru afacerea lor ca si ea are drept la afacere, Nivedita zice vreau sa aflu dl Bajaj ca acum e momentul. Anurag merge jos unde a venit Prerna, ea spune ca politia a venit la ea acasa, Mohini zice ca politia a zis ca, colierul era la Veena, Prerna zice ca da apoi afla ca Veena e arestata, Prerna o roaga pe Mohini sa isi retraga plangerea, dar ea zice nu ca trebuie sa aflu cum a ajuns colierul la ea si investigatia va continua, Anurag zice e mama Prernei, Mohini zice ca va merge la politie si chiar ajung acolo, Mohini zice lui Anurag ca nu vede de iubire.

Si nu o poate cunoaste pe Veena cum e, Anurag zice pentru mine retrage plangerea, Prerna zice e totul bine? Suman crede ca chiar l-a furat Veena, mama ei zice cineva e viclean, Suman zice Nivedita, mama ei spune Veena nu a facut asta. Nivedita o crede pe mama ei, Mohini semneaza actele de retragere a plangerii apoi ea primeste colierul, Veena multumeste lui Mohini, aceasta zice pentru fiul meu am facut-o, Mohini zice lui Veena separat ca Prerna nu il merita pe Anurag. Veena zice stiu ca tu ai facut asta cu acuzarea, Mohini zice lumea te crede hoata, Veena zice chiar nu am furat.

Iubirea invinge Episodul 101 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 101 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 26 noiembrie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!