Insula iubirii sezonul 5 Episodul 5 din 20 Mai 2019

Fiecare dintre barbati si-a instruit partenera ca indiferent de vestile primite de pe insula lor, aceasta sa ramana imuna la imagini si mai ales la alternativa reprezentata de ispite fiecare abordand o alta metoda pentru a implementa acest gand in mintea femeilor.

Eusebiu a facut apel la maturitatea Teodorei, Adrian a facut apel la reputatia Denisei, Aurel a facut apel la trecutul Dianei iar Costas la naivitatea Gianinei, trecutul insulei si felul in care publicul a judecat picarile in ispita ale concurentelor plus promisiunile facute de ei sunt asii din maneca pe care barbatii iau in confruntarea directa pe cei pe care ii vad drept adversari.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 5 din 20 Mai 2019 HD

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 5 difuzata live pe 20 mai 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Varianta 1 / Server 1.

Poate iti place si

Vlad Sezonul 2

Vlad Sezonul 2 Episodul 2 din 16 Septembrie 2019

Eliza a aflat ca Vlad are sentimente pentru ea, si la un joc de noroc …

2 comments

  1. Aurel este cel mai fals, sa folosit de actuala lui iubita sa ajungă la cea pe care o plăcea încă de când a fost pe insula rușinos din partea sa. Ceilalți sunt la fel ca el afemeiati fără principii

  2. Înainte să afirmi că in patru sezoane nu a existat cuplu perfect(care să reziste tentațiilor si care sa isi demonstreze iubirea si respectul reciproc),iti recomand sa urmaresti primul sezon(imi dau seama ca n-ai facut-o încă)!Esti dezinformat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *