Insula iubirii sezonul 5 Episodul 22 din 15 septembrie 2019

Este noaptea dezvaluirilor si cea in care Gianina va sta dupa trei saptamani de la separarea de Costas fata-n fata cu trecutul si-a pus ordine in ganduri si are planuri mari iar in asteptarea marelui moment a facut repetitii si pe masura ce minutele s-au scurs a ramas la aceasi parere rememorand momentele in care i-a tinut piept in trecut. Plecarea Denisei la prima ceremonie finala nu i-a alterat convingerea ca-l poate domina pe barbat, siguranta de sine si-o bazeaza pe un plan acela de a lupta pentru ce isi doreste odata inlaturat cel care a facut parte din viata ei, Costas.

In urma cu doua ore a inteles ca a scapa este vorba si cu aceasta concluzie trasa a inceput sa isi faca griji din pricina drumului catre acasa, rochia Teodorei i-a distras putin atentia la problemele ei insa tragand linie peste experienta de ea in Thailanda si-a constientizat sentimentul care o anima, bucuria eliberarii. Traseul complet a-l Gianinei pe insula a fost unul in acord cu personalitatea ei dupa o relatie scurta cu Andi incheiata brusc dupa ce barbatul a incercat sa corecteze cateva din erorile ei de comportament, George a intrat in gratiile acesteia devenind in prima faza un pansament pentru despartirea de Andi. Eusebiu, barbatul care in urma cu sase zile renunta la bratara si odata cu ea la femeia careia intr-un tumult de injurii i-a adresat acuzatii grave atacandu-i moralitatea si aruncand asupra ei un val al rusinii publice in tot demersul lui avand un unic regret vine la ceremonia finala cu o hotarare de cerere in casatorie.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 22 din 15 septembrie 2019 HD

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 22 difuzata live pe 15 septembrie 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Varianta 1.

error: Content is protected !!