Insula iubirii sezonul 5 Episodul 20 din 2 septembrie 2019

La Minitel, gandurile fetelor sunt cu cateva ore inainte de ceremonie indreptate catre ispitele masculine, insa cu numai o zi inainte in ambele resorturi ispitele si-au incheiat misiunea, si in functie de ceea ce au construit pe parcursul experientei si-au exprimat gandurile si si-au spus asteptarile cu, concurentii si in acest sezon mai mult decat oricand in stransa legatura cu felul in care s-au petrecut aceste despartiri concurentii stiu ce au de facut la ceremonia finala.

Daca la Purimuntra despartirea nu s-a lasat cu lacrimi, la Minitel ca de obicei disparitia ispitelor masculine a lasat un gol mare in sufletul fetelor, un gol pe care Denisa il simte cel mai puternic. Cele patru zile traite in compania lui Andi din momentul in care acesta a ajuns pentru prima data in camera ei si pana la momentul despartirii, par conform declaratiilor ei ca i-au marcat existenta iar ceea ce a trait este ceea ce Adrian in ceremonia finala va vedea si va putea analiza. Chiar daca ceea ce a trait nu a reprezentat obstacol pentru Gianina care mai tare s-a ambitionat, pentru Denisa a insemnat experienta suprema si cea care a produs cea mai insemnata cantitate de lacrimi varsata vreodata in Thailanda, si pe masura ce se apropia intalnirea cu Adrian, Denisa realiza ca nu mai exista pasul inapoi in relatia cu, care a venit de la Cluj.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 20 din 2 septembrie 2019 HD

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 20 difuzata live pe 2 septembrie 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Server 1 HD.

error: Content is protected !!