Insula iubirii sezonul 5 Episodul 19 din 26 august 2019

Pe insula iubirea a devenit un concept vag a carui insemnatate nu mai este demult inteleasa de concurentii sezonului 5, ziua cu numarul 13 este una care schimba radical cursul povestilor, soarta concurentilor pe insula dar si relatiile dintre ei, o zi decisiva pe care fara sa banuiasca importanta ei, concurentii au inceput-o cu gandul la ziua de ieri, Gia concurenta cea mai analitica si impartiala, in judecata situatiilor la care asista prin conjunctura si-a manifestat constant dezamagirea la adresa comportamentului Teodorei in ceea ce priveste discrepanta dintre ceea ce isi doreste sa lase sa se vada si ceea ce face la Minitel.

Cele doua concurente cu varste apropiate si cu povesti de cuplu similare nu au avut in ciuda tuturor lucrurilor care aparent le leaga, o conexiune puternica pe parcursul insulei iubirii iar Gia, diplomata dar franca, nu s-a aratat impreionata de situatia pe care Teo o relateaza in urma ceremoniei focului. Pentru cele doua femei mature ale insulei ziua aduce o intalnire dubla fiecare fiind insotita de noul partener, in cazul fiecareia fiind vorba de o poveste la inceput de drum cu ispita cu care a creat o conexiune si fiecare aflandu-se la capatul unei relatii de lunga durata si plina de legaturi ce au starnit iubirea.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 19 din 26 august 2019 HD

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 19 difuzata live pe 26 august 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Server 1 HD.

error: Content is protected !!