Insula iubirii sezonul 5 Episodul 17 din 12 august 2019

O zi ce incepe tarziu la Minitel si asta ca o consecinta a sirului de evenimente din seara precedenta, seara care a avut la baza un gest facut de Andi in dupa amiaza zilei trecute, in prima parte a zilei Andi s-a tinut departe de ambele femei care il tot incearca sub diferite forme, considerand ca misiunea lui de ispita este indeplinita.

Oferindu-i Gianinei si ultima dovada care ii trebuia pentru a se rupe de Denisa si constient fiind ca niciuna dintre cele doua nu reprezinta un interes real pentru el, si cand Andi a parasit plaja la fel au facut si fetele fara al saluta macar pe Ionut, cel care de cateva zeci de minute de afla deja la cativa pasi de ele, iar in lipsa initiativelor ispitei Gianina nu a facut nici macar un gest si nu a avut nici macar o tentativa de a comunica ceva cu cel de care declara in urma cu o seara ca este indragostita.

Insa dupa jumatate de ora mai tarziu desi a avut ocazia sa vorbeasca cu Andi, Gianina prefera sa joace carti cu Ionut, iar Denisa a profitat din nou de portita lasata libera chiar de ea, si cu un pretext abil a obtinut atentia lui Andi si un masaj pentru o durere aparuta din senin, Gianina in tot acest timp a jucat razboi iar Denisa a castigat razboiul cu ea.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 17 din 12 august 2019 HD

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 17 difuzata live pe 12 august 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Server 1.

error: Content is protected !!