Insula iubirii sezonul 5 Episodul 15 din 29 iulie 2019

Ziua cu numarul zece a inceput la Purimuntra cu plecare inspre locatia in care va avea loc sedinta foto, o activitate anuntata inca din urma cu o seara atunci cand fiecare barbat a fost liber sa isi aleaga partenera, surpriza alegerii din urma cu o seara a reprezentat-o Eusebiu, cel care a preferat spre uimirea tuturor compania ispitei Dana.

Desi pentru toti a devenit evidenta strategia barbatului de a-si pierde urmele in traseul de pe insula lui, in urma cu doar cateva ore Costas i-a marturisit lui Eusebiu ca noaptea trecuta a avut parte de un vis urat si acela ca Geanina a picat in ispita, simtindu-se deranjat de prezenta femeii la care a renuntat oficial in urma cu o seara si pe cat de turmentat ii este subconstientul de Geanina pe atat de ferma ii este alegerea.

Nu la fel de clara ii este si alegerea lui Adrian cel care are parte de aproape acelasi vis acela in care protagonista a fost Dana, semn ca planul celor doua ispite de a-i da senzatia ca sunt amandoua interesate in egala masura de el incepe sa-si arate roadele, insa la pachet cu satisfactia de a avea doua iubite simultan, Costas il avertizeaza ca escapada lui se poate incheia curand.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 15 din 29 iulie 2019 HD

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 15 difuzata live pe 29 iulie 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Server 1 HD.

error: Content is protected !!