Insula iubirii sezonul 5 Episodul 12 din 8 iulie 2019

In noaptea cu numarul sase, Purimuntra a primit un musafir, femeia care timp de 24 de ore va fi observatorul pe insula baietilor in asteptarea deznodamantului propriei ei intrebari daca Aurel poate fi sau nu fidel anume Alexandra. Inca de la aparitia ei pe insula Costas a inceput cu intrebarile si un asalt mascat de interes fata de Alexandra fara a da de inteles nimanui ca de fapt acesta o simpatizeaza, in ciuda bunelor impresii de care s-a bucurat aparitia Alexandrei in resort a generat si primele critici in viziunea lui Costas aceasta facandu-se vinovata de incalcarea pactului tacerii pe care i l-a impus inclusiv Gianinei inca de la casting.

Nestiind ca o parte din secretele pe care aceasta era obligata sa le pastreze au fost deja dezvaluite, la cateva minute de la venirea pe insula a Alexandrei si dupa surpriza intalnirii in Thailanda a celei pe care in urma cu doua sezoane au vazut-o la televizor, cele doua cupluri deja formate si-au reluat interactiunea in aceasi termeni, atat Costas cat si Bogdan alegand sa isi petreaca noaptea cu ispitele pe care le considera deja partenere. Netulburati de vizita acesteia noaptea sa incheiat pentru cei doi barbati fara ca subiectul noii colege sa revina in discutiile lor, interesati fiind de propriile preocupari.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 12 din 8 iulie 2019 HD

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 12 difuzata live pe 8 iulie 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Server 1 HD.

error: Content is protected !!