Insula iubirii sezonul 5 Episodul 10 din 24 iunie 2019

Minitelul este afundat intr-un sentiment generat de noaptea provocarilor, rusinea cauzata de constientizarea penibelelor situatii la care fetele s-au expus in urma cu cateva ore, Denisa a primit un raspuns negativ si categoric de la ispita Andi si deloc surprinzator si dat in fata tuturor a avut rolul de a inceta orice tip de confuzie si orice urma de speranta din mintea femeii care nu se multumeste cu statutul de prietena.

In urma acestei situatii a realizat ca ceea ce s-a intamplat cu o seara in urma nu-i face cinste si pentru ca Diana a ales sa doarma cu George in aceasta dimineata lasand patul liber in camera lui Teo a profitat pentru a se indeparta de cea pe care in mod evident Andi a ales-o, iar la opt dimineata s-a terminat si triunghiul amoros, si cea mai pasionala noapte de pana acum din Minitel.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 10 din 24 iunie 2019 HD

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 10 difuzata live pe 24 iunie 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Server 1 HD.

error: Content is protected !!