Insula Iubirii sezonul 4 episodul 9 din 30 septembrie 2018

Data trecuta Alex a fost cel care a parasit competitia ca ispita pe insula iubirii, acesta a fost eliminat pentru ca nu a reusit sa ispiteasca nici o concurenta pe tot parcursul concursului.
Alex a fost si cel care era mereu dispus sa-i ofere sfaturi si rezolvare in probele lui Cati, timp de 4 zile Alex a tot incercat sa-i aduca zambetul pe buze in momentele critice si sa o abata de la vestile de la Purimuntra care erau din ce in ce mai rele.
Insula Iubirii sezonul 4 episodul 9 din 30 septembrie 2018
Hanne plânge că ii place sa facă pe victima, d-aia plânge! Îmi era simpatica la început dar după ce a zis de Mari ca e vulgara, ca e nust cum, mi-e urat sa o mai vad.

Când Mari s-a despărțit de Iulian și a avut o ieșire nervoasa, zânica asta se strâmba și nu o ajuta deloc. Dar când Bogdanel al ei a spus toate lucrurile alea și a cedat și ea nervos, ea nu a fost vulgara? Ca și la ea s-au auzit niște beep-uri.
Spre deosebire de ea, Mari i-a oferit un umăr pe care se plângă. Suntem diferiți, nu toți reacționam la fel furiei.

Prea multa jale si victimizare..degeaba! Mie, Bogdan, mi-a fost antipatic de la inceput. Nu imi place. Dar, chiar s-a comportat ok pana in momentul de fata. Nu a zis nimic jignitor, doar si-a argumentat schimbarea părerii lui la adresa Mariei si a raspuns la niste intrebari de genul “ce ar face daca..”
Omu ‘ pana in acest moment s-a bucurat de experienta, a socializat cu fetele… Chiar a fost ok.
Hanne exagereaza maxim. Se victimizeaza, iar adevarata ei fata de diva wannabe cam a iesit la iveala. Urat ca l-a desconsiderat in afirmatiile ei de aseara.

Ispitele isi intra pe deplin in roluri, acestea fac primele cuceriri Insula Iubirii sezonul 4 episodul 9 editie din data de 30 septembrie 2018 este acum disponibila pe Antena1 si AntenaPlay, indiferent de moment.

error: Content is protected !!