Insula Iubirii sezonul 4 episodul 7 din 23 septembrie 2018

Inca o zi si noi aventuri au loc pe insula tentatiei, orice alarma data in resort aduce odata cu ea si vesti care ii pun pe concurenti intr-o situatie mai putin placuta. Insula scoate totul la lumina, o imagine face cat o mie de cuvinte.

Romania este tara unde dragostea are mii de chipuri asa cum Thailanda este tara unde ard chipurile sub arsita soarelui ramanand doar adevarul. De la zece mii de kilometrii doi tineri ce isi impart viata de doi ani, si-au pus sperantele in valiza, s-au inarmat cu curaj si au plecat in aventura ce are rolul de a le spune ce ii uneste cu adevarat.
Insula iubirii sezonul 4 episodul 7 din 23 septembrie 2018
Daca intre ei este iubire sau nu, timpul le va spune insa abia au ajuns pe pamant thailandez si prima oprire pentru cei doi parteneri din Resita este ceremonia focului, locul unde se stabilesc premizele si se hotarasc coordonatele in ceea ce ii priveste pe cei doi participanti, acolo unde intrebarile simple dau explicatii complexe si unde primesc primul dus rece al realitatii.

O ceremonie a focului inceputa cu zambetul pe buze dar care nu este nimic mai mult decat ipocrizie, caci la plecare operatorului din microbuz, uitand din nou ca au lavaliere, Andreea disimuleaza incantarea purtand masca unei femei intelegatoare, isi scoatea caracterul la iveala, asadar prima premiza pe care insula o stabileste despre cei doi este faptul ca vor sa pozeze ca toti ceilalti in ceea ce nu sunt.

Ceea ce ii distrage atentia Andreei de la discutia serioasa cu iubitul ei, cel care isi spune din nou raspicat nemultumirea este o melodie care se aude de la petrecerea fetelor, lucru care certifica importanta cu care tratateaza orice problema a lui Gabi, zero interes.

Iubirea inseamna, grija, atentie si interes la adresa celui de langa tine care se afla in suferinta, Andreei insa toate aceste lucruri ii lipsesc si nu doar acum, ci cu fiecare nevoie a iubitului care o ignora sau o trateaza superficial, uitand ca o relatie se bazeaza pe mult mai mult decat imbratisari si sarutari, daca partea carnala din relatia lor functioneaza, si ea foloseste aceste trucuri feminine ca pe o capcana in care il tine, nu inseamna ca ceea ce ii ofera este neaparat dragoste, sau ca multumindu-l in pat, il poate multumi suficient pentru a-l face fericit.

Secrete ascunse ies la iveala in noua editie Insula Iubirii sezonul 4 episodul 7 din data de 23 septembrie 2018 episod complet disponibil pe Antena1 si AntenaPlay, la orice ora.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!