Insula Iubirii sezonul 4 episodul 6 din 17 septembrie 2018

Inca un cuplu se alatura insulei, daca pana acum replicile lui Razvan au fost putin deplasate, se pare ca inca un membru din cupluri are cam acelasi talent..“Revino-ti, fa!” si “Iar ma iriti, iar ma iriti”.

In urma cu zeci de ore, din Braila ajungea in Thailanda Iulian, cel care la prima vedere a lasat impresia unui baiat supus iubitei lui, cu reguli clar trasate pentru a nu-si periclita relatia, lui Iulian i-a fost foarte clar ce are de facut inca de la pasirea pe taram thailandez.
Insula Iubirii sezonul 4 episodul 6 din 17 septembrie 2018
De la aparitia ispitelor totul a luat o alta intorsatura, permanent fiind in garda si calculand fiecare pas in conformitate cu cerintele iubitei, incercand sa fuga de cea identificata de Mari ca pericol major, Iulian a atras atentia altei ispite, Irina.
Coincidenta frumoasa a adus si relaxarea lui Iulian care desi stia ca nu are permisiunea lui Mari a acceptat propunerea ispitelor de a intra impreuna in piscina.

Analiza detaliata a unei persoane este semn al interesului, dar conform interdictiilor pe care le are, a pastrat distanta fizica, insa intre instinct si ratiune in prima seara de petrecere a castigat instinctul, iar la ora 22 cand ceilalti decisesera sa se retraga la somn, Iulian a fost singurul baiat care a continuat petrecerea.

Aparitia unui fotograf profesionist in resort a adus cheful tuturor de distractie, si pentru iulian a reprezentat cel mai inofensiv mod de a pastra amintiri cu, cea pe care timid o favorizeaza. Insistentele Irinei au dat roade si pana la finalul serii au fost de nedespartiti din dans, iar in zona oficiala a emisiunii la testimoniale Iulian a confirmat ca eforturile Ispitei nu au ramas neremarcate.

Insa in aceasta seara un nou cuplu va intra pe insula iubirii, este vorba despre Gabriel si Andreea, un cuplu aparent linistit din Resita cu o relatie de peste 2 ani care isi vor testa increderea.

De la generatiile trecute prin Insula iubirii am invatat ca doi oamenii aleg sa stea impreuna din diferite motive care includ sau exclus dragostea. Dependente financiare, frici sau lipsa de alternativa.

Aceste si multe alte intamplari numai in Insula Iubirii sezonul 4 episodul 6 din 17 septembrie 2018 episod complet disponibil pe Antena1 si AntenaPlay, indiferent de ora.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!