Insula Iubirii sezonul 4 episodul 4 din 10 septembrie 2018

Probabil este foarte greu sa te intorci acasa dupa asa o experienta. Dar capul sus si incearca sa vezi doar partea pozitiva a acestui show. Nimeni nu este dispus să suporte criticile, pune-ti-va putin in situatia lor. Este foarte greu dupa emisiune, este și mai greu să privești, și mai vin și 20-30.000 oameni și jignesc. Faceti un Exercițiu de imaginatie. O jignire nu e constructiva deloc, ba mai rau afecteaza. Mai bine un sfat, merita! 😉

Toata lumea o judeca pe Mari, dar nici cu Iulian nu mi-e rusine. Ce barbat adevarat, inteligent, cu respect de sine se saruta din razbunare asa repede cu cineva?
insula iubirii sezonul 4 episodul 4
A facut-o din razbunare. Comportamentul asta denota cat de nesigur este el dupa o despartire… Nu stia cum sa reactioneze vazandu-se singur. Si pana la urma care a gresit primul? Nu Mari? /:)

Mari macar a fost sincera a zis ca ea face exact ceea ce simte. Asta e de fapt adevaratul test. El fix dupa ce a vazut imaginile cu ea a mers in bratele ispitei, inseamna ca pana atunci s-a abtinut, deci nu a fost sincer. :))

Nemultumirile la adresa partenerului de viata incep sa apara, Ionut enunta problema majora a partenerului lui, este foarte posesiva, si geloasa, dar si ca are un comportament exagerat. O gelozie care ii afecta din spusele lui Ionut mai toate capitolele sociale, si ca nu ar avea motive reale doar filme, Mirela este surprinsa de marturia lui Ionut in fata camerelor de la casting.

Seara cu numarul 3 este pentru toata lumea aflata pe insula, o seara marcanta care influenteaza traseul fiecarui cuplu, in resorturile de honey-moon, se scot la iveala caractere, unul chemand tacit ispita in viata lui, altul indepartand inconstient alternativa. In purimuntra este noaptea fanteziilor lasate sa zboare in timp ce in minitel este noaptea pretextului cu scop eliberator de povara vinei pentru propriilor dorinte. Cu o alarma si cu cateva imagini asteptate de fete, minitelul o ia incet si sigur pe drumul cu, care ne-am obisniuit: drumul victimelor ce cauta alinare.

Urmareste doar pe Antena1 si AntenaPlay Insula Iubirii sezonul 4 episodul 4 de luni 10 septembrie 2018, episoade integrale doar pe AntenaPlay.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!