Insula Iubirii sezonul 4 episodul 3 din 9 septembrie 2018

Insula iubirii este oglinda vremurilor in care traim; este oglinda societatii in care interactionam pentru ca este facuta de oameni. Ca si pe senariul vietii si pe insula este vorba despre tine. Insula iti arata imaginea ta in oglinda.
insula iubirii sezonul 4 episodul 3
Daca esti suficient de umil sa te privesti in oglinda ce vezi? Defectele tale! Sunt punctul de pornire pentru dezvoltarea personala daca le privesti cu umilinta. Ca si in viata reala oameni poarta o masca; vom face mereu diferenta intre persoana si masca lui. Intre adevar sau fictiune. Atunci care sunt diferentele intre insula si viata reala?! Raspunsul este : este vorba de un test al naibii de real.

In urma cu cateva ore 4 cupluri de concurenti au ales sa vina in Thailanda pentru a-si testa relatia si pentru a-si da cele mai sincere raspunsuri, si-au facut cunoscute inclusiv povestile, si au decis sa porneasca in cea mai riscanta aventura a vietii in doi.

Plini de entuziasm si eliberati de orice, rezervati in raspunsuri si atenti la fiecare vorba spusa, subiectii experimenteaza experimentului Insula iubirii sezonul 4 nu au realizat posibila capcana care li se intinde.

Insula iubirii este senzatia de miraj de putere, care de fapt ii lasa vulnerabili, ispita este marea, soarele si plaja care ii lasa cu senzatia de bine, doua dintre cupluri au primit sansa de a privi in ochi timp de cateva secunde ispita, iar pentru doua dintre cupluri, cele mai controversate, aventura a inceput cu o ceremonie a focului menita sa-i bulverseze, pentru barbatul obisnuit sa fie asteptat acasa, insula a pregatit prima lectie: asteptarea in singuratate.

Iar pentru femeia care se teme la fiecare pas facut de partener departe de ea, insula a pregatit lectia acceptarii inevitabilului, prima noapte si primele sentimente experimentate in viata lor de cuplu pe o insula, fac emisiunea sa fie si mai interesanta.

Urmareste doar pe Antena1 si AntenaPlay Insula Iubirii sezonul 4 episodul 3 din 9 septembrie 2018, episod disponibil in format integral.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!