Insula iubirii sezonul 4 Episodul 21 din 9 Decembrie 2018

Cuplurile venite pe insula au acum posibilitatea pe rand sa se vada fata-n fata, si sa isi spuna tot ce au avut pe suflet.
Data trecuta Marinela si-a marcat despartirea la ceremonia focului, la fel cum au facut si Cati si Razvan, Insula iubirii le-a dovedit ceea ce ai au vrut sa afle, cuplul care se intalneste de aceasta data pentru a-si clarifica situatia si pentru a-si decide viitorul este Ionut si Mirela, acesta a declarat ca pleaca cu ganduri bune si o experienta frumoasa pe care o recomanda si altora sa o incerce.

Pentru Mirela si Ionut cuplul prieten cu Nico si Catalin, concurentii sezonului trecut testul din Thailanda a inceput cu terapia de show pe care au spus ca o au, gelozia exagerata si neintemeiata a Mirelei, dar 19 zile mai tarziu drumurile lor au sensuri diferite, si actiunile au scos la iveala o cu totul alta motivatie pe care barbatul o declara la inceput.

Mirela si-a anuntat parinti ca va veni acasa mult mai bogata spiritual decat a fost si ca Insula iubirii a reusit sa-i arate caracterul adevarat a lui Ionut, vestea data parintilor este una ingrijoratoare, insa tatal ei intotdeauna o va sprijini.

Insula Iubirii sezonul 4 episodul 21 din data de 9 decembrie 2018 HD

Ceea ce nu stie Mirela, este ca barbatul cu, care va sta fata-n fata vine hotarat sa isi atinga scopul, indiferent de eventuale victime colaterale, atat de aproape de visul lui, Ionut pleaca catre ceremonia focului constient de doua lucruri, ca are nevoie sa ramana singur pentru a putea fi ispita sezonului 5, si ca are nevoie sa fie nevinovat pentru a nu parea un om fara scrupule pentru a sacrifica orice pentru tinta lui.

Ma uit si nu inteleg de unde atata inversunare pe concurenti si pe ispitele de la Insula Iubirii. Am urmarit atent ce se discuta prin grup, si am vazut o gramada de femei fierte pe faptul ca a picat unul sau altul in ispita. Fetelor, veti fi un exemplu doar atunci cand veti participa si nu veti pune botul la vrajeala baietilor, sau pe ce au ei in pantaloni. Sunt convins ca minim 50% dintre voi v-ati inselat sau v-ati insela iubitii. Evident ca femeile cauta sa gaseasca in altcineva tot ce nu au ele acasa, la fel ca si barbatii, si, mai devreme sau mai tarziu, e normal sa puna botul.

Vad ca mai mare e inversunarea asupra faptului ca au cazut in ispita la TV, decat ca au cazut propriu-zis in ispita.
Mai mult, e evident ca o femeie nu poate fi considerata a fi “cuminte”, atat timp cat cade in plasa la doar cateva zile dupa ce s-a despartit fizic de prieten/iubit. La fel de evident e si faptul ca asa cum si-a lasat iubitul pentru o ispita, asa si-ar putea lasa si viitorul iubit pentru o alta ispita. Ispitele sunt la tot pasul. Singurul lucru diferit e felul in care aleg ei/ele sa isi conserve relatia. Multe dintre ele s-au saturat de mezeluri ieftine, vrand sa mai incerce si lucruri mai fine, chiar daca asta inseamna sa se prostitueze moral.
Morala? Nu da carnatul din mana, pe salamul de pe raft. Ar putea fi expirat.

In urma cu o zi si-a luat si la revedere care i-a fost alaturi in emisiune, fara a afla ca tot ceea ce ea a facut, a facut doar pentru a-l demasca pe el in urma unei promisiuni facute femeii de la Minitel.

Duminica aceasta ruleaza pe micile ecrane o noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 4 episodul 21 difuzata live pe 9 decembrie 2018 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de duminica de la ora 20.00.

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => total 1 ORA si 12 MINUTE.
VARIANTA 1 / SERVER 1

VARIANTA 2 / SERVER 2

error: Content is protected !!