Insula Iubirii sezonul 4 episodul 2 din 4 septembrie 2018

Timp de 3 ani, Thailanda a fost insula unde 15 cupluri si-au etalat povestile de dragoste, asta pentru ca au avut curajul sa se uite in sufletele lor, si au experimentat trairi pe care multi nu apuca sa le traiasca intr-o viata, au descoperit ceea ce se ascundea adanc in inima lor, au gasit increderea in ei si in fortele proprii si au invatat speranta cunoscand atractia si au permis sa se nasca in ei dorinta, gustand pasiunea simtind eliberarea, dar pe toate le-au platit scump oferindu-i partenerului tradare, minciuna, suferinta, disperare, au iubit, au urat si ..sau pierdut, regasindu-se de dragul unei singure intrebari: Cum plecati, impreuna sau separat?
insula iubirii sezonul 4 episodul 2
Doua resorturi, 30 de destine si sute de trairi si mii de sentimente, o singura insula care le uneste pe toate, insula tentatiei supreme..Insula iubirii Sezonul 2 Episodul 2, locul unde totul pare ascuns, dar totul este la vedere, locul unde fantezia capata forma, dorinta capata chip, tradarea isi arata gustul si increderea isi pierde insemnatatea, este locul unde trecutul se intoarce pentru a schimba prezentul, ipocrizia isi pune masca prezentului, mila se confrunta cu iubirea, iar iubirea ca in povesti arde in focul tentatiei lasand in urma doar scrumul.

Devine din ce in ce mai pusa pe scandal emisiunea. Initial era un soi de experiment. Un test psihologic pt cupluri chiar solide. De exemplu sezonul 1 si 2. Acum deja se transforma in ACCES DIRECT emisiunea. Aduc cupluri care isi bat iubitele si sunt mandrii de asta. E clar ca o sa si o traga in draci. Adica nu mai e niciun test. Doar ne uitam sa vedem in ce pozitii. Nu mai este un test. E doar o asteptare cand se intampla. Naspa! Sunt TOTAL dezamagita de casting si de refacerea/transformarea specificului formatului de tv.

Urmareste aici Insula Iubirii sezonul 4 episodul 2 din 4 septembrie 2018

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!