Insula Iubirii sezonul 4 episodul 19 din 25 noiembrie 2018

Razvan, barbatul fidel! Desi s-a spus despre el ca minte, Razvan a fost de fapt cel mai sincer si cel mai fidel concurent pe care l-a gazduit Insula Iubirii in cele patru sezoane scurse pana acum. Desi partenera sa Cati era convinsa ca are tot dreptul sa pice in ispita si sa-l ierte, tanarul a dat tuturor o lectie de loialitate si iubire fata de partenera sa, lucru care nu s-a intamplat si cu aceasta.

Mai mult, el a fost sarea si piperul emisiunii prin replicile sale uneori acide, alteori sarcastice, uneori comice, alteori geniale, motiv pentru care ar trebui sa i se atribuie un premiu fair play de cel mai bun concurent al acestui sezon! Cred ca sunt in asentimentul fanilor lui sa-i multumim pentru prestatia sa, dar si pentru modul cum s-a comportat exemplar in raport cu relatia in care era implicat cu partenera sa. Bravo Razvan!

Finala ultimului episod din Insula Iubirii sezonul 4 episodul 19 din data de 25 noiembrie 2018 HD

După ce a fost jignită de nenumărate ori mai ales de femei frustrate devenite peste noapte “fane” ale ei, frumoasa Hannelore a luat o decizie neașteptată!
Hanne a fost dur criticată pe contul de socializare, pentru atitudinea pe care a avut-o față de ispita Andi, de la Insula Iubirii.

Tânăra a fost acuzată de prefăcătorie și că a profitat de sinceritatea ispitei. Aceasta a hotărât că nu vrea să mai dea explicaţii nimănui, mai ales că relaţia cu Bogdan merge foarte bine, astfel că a decis să nu le mai permite fanilor să comenteze la fotografiile ei, pentru liniştea sa şi a relaţiei sale.

Iubita lui Bogdan de la “Insula Iubirii”, devenită între timp soție, a decis să îşi continue viaţa pe reţelele sociale, însă fără să mai socializeze cu fanii emisiunii “Insula Iubirii”. Hannelore Ulrich şi-a blocat secţiunea de comentarii de pe reţelele sociale, acolo unde fanii critici îi lăsau cele mai multe mesaje în care o certau.

Concurenta sezonului patru “Insula Iubirii”, susținută de soțul ei, a hotărât că nu vrea să mai dea explicaţii nimănui, mai ales că relaţia lor merge foarte bine, astfel că a decis să nu le mai permite așa zișilor fani să comenteze la fotografiile ei, pentru liniştea sa şi a relaţiei sale. Celor apropiați le-a mărturisit că a fost o provocare pentru realizatorii show-lui și pentru că nu a căzut în ispită cum credeau ei că se va întâmpla, acestora le-a rămas doar să-i manipuleze pe fanii frustrati ca să o critice!

Razvan a făcut pe marele cititor de cărți filozofice, deși acasă nu mai citise de la 12 ani nimic, s-a lăudat cu ‘reușitele’ lui sexuale și grosimea lui, a venit sa ‘facă numai rele’, iar apoi văzând ca nu-l ia nimeni în serios a schimbat placa – vai, o iubesc pe Cati și vreau s-o surprind. Ce fumați, fraților când îl vedeți pe Răzvan ‘sincer, genial, sarcastic’ sau ‘cel mai bun concurent’ dar haideti sa vedem ce urmeeaza in Insula Iubirii sezonul 4 episodul 19 emisiune difuzata in data de 25 noiembrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara de duminica de la ora 20.00.

AICI ESTE EPISODUL COMPLET (*in doua parti) => total 2 ORE si 4 MINUTE.
PARTEA 1=> 1 ORA si 2 MINUTE.

PARTEA 2 => 1 ORA Si 2 MINUTE.

error: Content is protected !!