Insula Iubirii sezonul 4 episodul 19 din 25 noiembrie 2018

Razvan, barbatul fidel! Desi s-a spus despre el ca minte, Razvan a fost de fapt cel mai sincer si cel mai fidel concurent pe care l-a gazduit Insula Iubirii in cele patru sezoane scurse pana acum. Desi partenera sa Cati era convinsa ca are tot dreptul sa pice in ispita si sa-l ierte, tanarul a dat tuturor o lectie de loialitate si iubire fata de partenera sa, lucru care nu s-a intamplat si cu aceasta.

Mai mult, el a fost sarea si piperul emisiunii prin replicile sale uneori acide, alteori sarcastice, uneori comice, alteori geniale, motiv pentru care ar trebui sa i se atribuie un premiu fair play de cel mai bun concurent al acestui sezon! Cred ca sunt in asentimentul fanilor lui sa-i multumim pentru prestatia sa, dar si pentru modul cum s-a comportat exemplar in raport cu relatia in care era implicat cu partenera sa. Bravo Razvan!

Finala ultimului episod din Insula Iubirii sezonul 4 episodul 19 din data de 25 noiembrie 2018 HD

După ce a fost jignită de nenumărate ori mai ales de femei frustrate devenite peste noapte “fane” ale ei, frumoasa Hannelore a luat o decizie neașteptată!
Hanne a fost dur criticată pe contul de socializare, pentru atitudinea pe care a avut-o față de ispita Andi, de la Insula Iubirii.

Tânăra a fost acuzată de prefăcătorie și că a profitat de sinceritatea ispitei. Aceasta a hotărât că nu vrea să mai dea explicaţii nimănui, mai ales că relaţia cu Bogdan merge foarte bine, astfel că a decis să nu le mai permite fanilor să comenteze la fotografiile ei, pentru liniştea sa şi a relaţiei sale.

Iubita lui Bogdan de la “Insula Iubirii”, devenită între timp soție, a decis să îşi continue viaţa pe reţelele sociale, însă fără să mai socializeze cu fanii emisiunii “Insula Iubirii”. Hannelore Ulrich şi-a blocat secţiunea de comentarii de pe reţelele sociale, acolo unde fanii critici îi lăsau cele mai multe mesaje în care o certau.

Concurenta sezonului patru “Insula Iubirii”, susținută de soțul ei, a hotărât că nu vrea să mai dea explicaţii nimănui, mai ales că relaţia lor merge foarte bine, astfel că a decis să nu le mai permite așa zișilor fani să comenteze la fotografiile ei, pentru liniştea sa şi a relaţiei sale. Celor apropiați le-a mărturisit că a fost o provocare pentru realizatorii show-lui și pentru că nu a căzut în ispită cum credeau ei că se va întâmpla, acestora le-a rămas doar să-i manipuleze pe fanii frustrati ca să o critice!

Razvan a făcut pe marele cititor de cărți filozofice, deși acasă nu mai citise de la 12 ani nimic, s-a lăudat cu ‘reușitele’ lui sexuale și grosimea lui, a venit sa ‘facă numai rele’, iar apoi văzând ca nu-l ia nimeni în serios a schimbat placa – vai, o iubesc pe Cati și vreau s-o surprind. Ce fumați, fraților când îl vedeți pe Răzvan ‘sincer, genial, sarcastic’ sau ‘cel mai bun concurent’ dar haideti sa vedem ce urmeeaza in Insula Iubirii sezonul 4 episodul 19 emisiune difuzata in data de 25 noiembrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara de duminica de la ora 20.00.

AICI ESTE EPISODUL COMPLET (*in doua parti) => total 2 ORE si 4 MINUTE.
PARTEA 1=> 1 ORA si 2 MINUTE.

PARTEA 2 => 1 ORA Si 2 MINUTE.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 22 Noiembrie 2019 Ep 124

Incepand cu primele ore ale zilei se pare ca toate certurile din casa au disparut …

10 comments

  1. ms in primul rand…dar nu are sunet

  2. Mari, ai dat cu bâta în balta. Am crezut că ești diferita de câți, dar ești tot la fel de mincinoasa

  3. Cati lasă Omu in pace că a zis aedevarul chiar daca uneori mai minte

  4. Nu merge nici o parte ! !!

  5. De ce nu sa postat episodul integral ? Ieri seara erau postare pe părți si acum au dispărut ve rog postari episodul 19

  6. Bună ziua
    Va rog frumos sa repuneti episodul de aseară, acum găsesc doar frânturi de pe YouTube.

  7. Au fost repuse ambele parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!