Insula Iubirii sezonul 4 episodul 18 din 18 noiembrie 2018

Am incercat de cand am vazut emisiunea asta sa fiu echidistanta, rationala si oarecum hazlie in comentarii.

Astazi am citit interviul dat de Hannelore In Viva si, mi-au atras atentia: infatuarea, ingamfarea si superioritatea constanta de care da dovada. De asemenea, modul jignitor in care se adreseaza publicului (in special publicului feminin), neasumarea – ca pana la urma nu a fost dusa cu japca la un reality show, a semnat un contract – si nu, nu a oferit-o Bogdan Jonescu altor barbati, s-a oferit singura, Bogdan nu e peste iar ea nu este o minora si nici retardata mintala ca sa nu isi poate face alegeri singura.

Penultimul episod din Insula Iubirii sezonul 4 episodul 18 din data de 18 noiembrie 2018 HD

Nu vreau sa ii comentez ipocrizia de care a dat dovada, toata bula asta ce si-a creat-o, toate frustrarile care ii ies prin pori care implicit se transforma in tendinte manipulative si rautati gratuite. Nu vreau sa ii comentez nici caracterul promiscuu, fix nu ma intereseaza, nu suntem sfinti.

In final, tot ceea ce mi-as dori este sa am o discutie cu ea fata in fata, la o cafea. Amiabila, amicala, cu speranta ca as putea afla de unde atata venin/frustrare si neasumare intr-o femeie de 25 de ani.

Pe de o parte imi plac maxim Cristi si Mari, o felicit pe Mari pentru asumare, pentru hotararea ei. La polul opus este Hannelore, care sincer imi provoacă dezgust. Asa mincinoasă, perversă, periculoasă și lista ar putea continuă, eu nu am vazut. Sper din suflet Andy si Radu sa ii dea o lectie duminica asta.

Mirela este available pentru o cafea, la ea acasă( în orașul ei adică). Vor fi niște minute cu mult mai câștigate. Asta ajută mult mai mult pentru întreținerea psihică. O cafea cu hane e pur masochism. Ea este irecuperabilă. La ce-ar folosi? Cel puțin eu nu cred neam în vreo fărâmă de reabilitare pentru ea. Dar interesant că numai despre ea se vorbește/scrie. Poate așa funcționează sistemul – când apar defecte în sistem, se strâng rândurile în jur pentru corectare.

Fetele au fost ușor de ispitit sezonul ăsta, părerea mea. Dacă erau niște ispite mai hotărâte, care în loc s-o dea pe love, sa pluseze cu sexualitatea, eu zic ca ajungeau până la capăt. Sezonului ăstuia i-au lipsit genul de ispite ca Tomi sau Sorin care termina treaba începută Insula Iubirii sezonul 4 episodul 18 emisiune difuzata in data de 18 noiembrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara de duminica de la ora 20.00.

UPDATE! Partea 1 => 1 ORA si 46 MINUTE.

Partea 2 => 1 ORA si 40 MINUTE.

error: Content is protected !!