Insula Iubirii sezonul 4 episodul 17 din 11 noiembrie 2018

Au fost sezoane cand baietii nu au picat in ispita. Bogdan cu gandul la Hanne abia mai apare la intrunire. Razvan e un om liber, dar vrea sa demonstreze pana la capat ca a venit ca sa nu pice. Iulian nu prea mai stie ce vrea si timpul se tot scurteaza in procesul lui de cunoastere. Ionut ar trebui, ca e barbat liber de acum, sa inceapa o noua relatie…dar nestiute sunt caile lui. Picati sau tineti-va tari dragilor, da spuneti-ne si noua!

Urmareste ultimile episoade din Insula Iubirii sezonul 4 episodul 17 din data de 11 noiembrie 2018 HD

Nu sunt fana Hannelore si de la inceput am spus ca emana falsitate prin toti porii. Dar trebuie sa recunosc ca asa cum e ea, falsa, perversa si etc…i-a jucat in foi de vița pe cei de la insula iubiri, incepand cu cei din staff pana la ispite, a fost sistemul “ispita a picat in ispita”.

La mai bine de o lună de când Nico, fostă concurentă la “Insula Iubirii”, se lăuda cu inelul de logodna, au dispărut fotografiile cu ea şi iubitul ei. Dacă luna trecută tânăra radia de fericire, primea flori şi era tot timpul cu zâmbetul pe buze alături de cel care îi furase inima, între timp, lucrurile par să se fi schimbat. Fosta concurentă la”Insula Iubirii” a decis să şteargă toate pozele cu el. S-a despărţit de iubit? Nico nu a transmis niciun mesaj, însă nu pare deloc tristă, dat fiind faptul că este foarte activă pe reţelele de socializare,acolo unde postează des imagini în care zâmbeşte larg.

Nico a mers pe “Insula Iubirii” alături de Cătălin. Acesta s-a îndrăgostit acolo de ispita Nicoleta, cu care a avut o relaţie şi după participarea la show-ul din Thailanda. După câteva luni s-a împăcat cu Nico, dar lucrurile nu au ai mers aşa bine, aşa că au pus punct. P.S Între timp au apărut noi fotografii cu Cătă și ispita Nico împreună, semn poate al unui nou început în viața celor doi.
Asta s-o fi determinat pe Nicoleta sa renunțe la actualul iubit?

Am vazut-o pe Cati in episodul trecut ca s-a sarutat cu George, ispita. O fi fost indragostita ca Hanne, bauta ca Mirela sau o fi avut chef de ceva ca Mari? Insula Iubirii sezonul 4 episodul 17 emisiune difuzata in data de 11 noiembrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara de duminica de la ora 20.00.

UPDATE:PARTEA 1 => 59 MINUTE.

PARTEA 2 => 55 MINUTE.

PARTEA 3 => 55 MINUTE.

EPISODUL ESTE DISPONIBIL COMPLET => 2 ORE si 55 MINUTE.

error: Content is protected !!