Insula Iubirii sezonul 4 episodul 16 din 4 noiembrie 2018

Cati trebuie sa inteleaga ce fel de femeie este si in ce fel de poveste isi traieste viata, ea o continuare sustine ca Razvan este al ei si ca o sa ia o decizie la final de emisiune.
Mari cea care se bucura de o plimbare de cel care s-a indragostit, dar despre care stie ca ii este alaturi doar pe termen limitat, si Mirela care are parte de primul moment de intimitate la ceas de seara cu Mircea, cea care declara ca vrea sa dea o sansa cu ispita dar invoca lipsa contextului propice, pentru prima oara pentru ei este momentul potrivit sa treaca la o etapa urmatoare in relationarea lor.

Vizioneaza aici reluarea emisiunii Insula Iubirii sezonul 4 episodul 16 din data de 4 noiembrie 2018 HD

Caty a pozat in victima inselata, dar cred ca a acceptat toate astea din partea lui Razvan, ca stia ce poama este. Daca nici gospodina nu este, nici o floare nu e in stare sa ude, cred ca nici mancare nu ii facea la bietul om.
Iti inchipui ce educatie ofera copilului ăluia.

Dupa toata apariția lui Caty de pana acum, am ajuns la concluzia ca Razvan nu a inselat-o de buna crestina ce a fost si de femeie gospodina. Probabil se vede din toate gesturile, povestirile, faptele ei ca este ceea ce nu vrea sa para.

Nu știu, cred ca ajungem sa ii compatimim pe cei vazuti rau de la inceputul emisiunii. Iși dau toate arama pe fata și ajung la stadiul lor natural. Pana și Mirela mi se pare ca deja sare calul, il cam ia pe Mircea de prost, ala om bun și caracter frumos. O ia razna și femeia asta Mari a fost judecata gresit, Iuli a aratat de fapt cat de magar e și mutulica, ce să faca langa el.

Incep primele nemultumiri ale baietilor in privinta fetelor, asta dupa ce au intrat in jocul ispitelor si au ajuns la punctul in care se puteau foarte usor sa se compromita, reactia lui Bogdan vis-a-vis de Hannelore se poate vizioneaza aici Insula Iubirii sezonul 4 episodul 16 emisiune difuzata in data de 4 noiembrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara de duminica de la ora 20.00.

Update:EPISODUL COMPLET => 2 ORE si 45 MINUTE

PARTEA 1 => 59 MINUTE

PARTEA 2 => 45 MINUTE

PARTEA 3 => 47 MINUTE

error: Content is protected !!