Insula Iubirii sezonul 4 episodul 15 din 28 octombrie 2018

Duminica aceasta adevarul si imaginile pe care baietii le pot vedea, aduce in prim plan sentimentul de neputinta presarat cu imposibilitatea de a ierta.

Nu înţeleg pentru ce atâta agitaţie că Hanne a făcut o poză în care îşi arată picioarele. Şi că a dansat la bară, doua – trei luni, cât a spus ea acum 10 ani!!! Toţi cred că fac greşeli în perioada adolescenţei, şi ce putea să spună?! În faţa tuturor, mai ales a Marinelei că a dansat la bară? Eu zic să vă uitaţi care e mai mahalagioaica.

Apropo de judecat, imi amintesc de Hamude la interviul de dupa terminarea emisiunii, cand a spus “daca eu, care poate as avea putin dreptul sa o judec si NU o judec si o inteleg, de ce sa o faca altii?”
Asta arata ce inseamna sa poti trai fara rautate si ranchiuna in suflet, chiar daca ai tot dreptul pentru ca tu personal ai fost distrus! Ma intreb daca cei care comenteaza aici atat de agresiv erau in locul lor (Hamude, Bogdan) ce faceau, le omorau cu pietre? Sau…dimpotriva, au gura mare doar aici pe internet si in viata lor accepta de toate? E si asta o varianta pentru ca asa se nasc frustrarile.

Urmareste integral noua editie Insula Iubirii sezonul 4 episodul 15 din data de 28 octombrie 2018 HD

Seara cu numarul 11, doua alarme au tulburat linistea de cateva zile in Purimuntra si prima dintre ele a adus vesti pentru Bogdan, Ionut pe de alta parte a primit vestea ca Mirela ii ofera pretextul perfect pentru ascensiune si la finalul alarmei Ionut si-a concentrat atentia pe neconcordantele pe cele declarate de Bogdan si cele aflate de la Hannelore.

Cat mai mare insistenta lui Ionut de a-i dovedi lui Bogdan adevaratul caracter, cu atat e atitudinea dispretuitoare la adresa situatiei dar mai ales celor de fata, insa cu adevarat subiectul principal al serii a fost demascarea totala a relatiei pline de probleme pe care Bogdan incearca din rasputeri sle musamalizeze, si in fata tuturor iese la iveala modalitatea prin care acesta rezolva o situatie tensionata si pe care chiar femeia de la minitel i-o imputa, lipsa explicatiilor tind sa anuleze o suspiciune, comportamentul lui Bogdan in seara cu numarul 11 a scos la iveala o fata care devine din ce in ce mai prezentape insula baietilor.

Daca 10 nopti au dormit linistiti, acum, de 2 nopti alarma este principalul sunet de fond de la Purimuntra, luand locul glumelor, dansului si reusind sa astupe chiar si sunetul muzicii. Este a doua noapte consecutiva in care Thailanda nu mai are parte de acordurile pieselor lui Dani Mocanu. 😀 Din pacate pentru cei 4 barbati cosmarul lor este in plina desfasurare caci la Minitel nimic din ce a inceput nu urmeaza sa se termine curand.

Imaginile cu, concuretele adunate de ploaie in camerele lor fac baietii sa intre la banuieli, vizioneaza aici Insula Iubirii sezonul 4 episodul 15 emisiune difuzata in data de 28 octombrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara duminica de la ora 20.00.

UPDATE:PARTEA 1 => 59 minute 😉

UPDATE..PARTEA 2 => 59 MINUTE..

PARTEA 3 => 28 MINUTE

EPISODUL COMPLET => 2 ORE si 26 MINUTE.

error: Content is protected !!