Insula Iubirii sezonul 4 episodul 14 din 21 octombrie 2018

Daca stam sa o luam logic, e destul de nobil ce a facut tipa aia pt a-i deschide Catiei ochii, avand in vedere ce prezenta ‘agreabila’ este acest Razvan, iar tipa aia doar a dat curs dorintei lui, care s-a lasat manipulat de colegii de pe insula, deci el a vrut, el nu e de condamnat ca i a facut asta iubitei lui, cea pe care ar trebui sa o protejeze, dar ceilalti sunt vinovati pt ca ‘l-au ajutat’ sa-si faca mendrele, eu una nu cred ca as fi facut ce a facut ispita nici daca era vorba de sora mea, sincer, nu as fi acceptat sa stau 5 minute langa el, dar sa mai mimez cine stiu eu ce, doar pt a-i deschide ochii cuiva si mai ales unei straine care ma considera cel mai probabil vreun drac cu chip de femeie ce atenteaza la fericirea ei imaginara.

E trist ca nici dupa atatea sezoane nu ati inteles ca asta este formatul emisiunii: partenerilor li se testeaza relatia si increderea asa ca sunt pusi la fel si fel de incercari si li se arata anumite scene ce par ceea ce nu sunt sau diverse conversatii incomplete pt a determina celalalt partener sa aiba fel si fel de reactii (furie,razbunare etc) si in final sa cada in inspita din orgoliul de a nu fi mai prejos.

Strict referindu-ne la farsa lui Razvan, excluzand tot comportamentul lui badaranesc, o astfel de scena nu te poate lasa indiferent. Iar Cati il apara pentru ca il iubeste. Cum poate sa o faca, la ce om imposibil e el, e alta poveste, dar faptul ca il apara, e un gest de iubire. Si de negare, totodata, asa cum fac cam toti de la Hamude incoace, pentru ca tradarea e ceva cu care nu prea vrei sa te confrunti niciodata.

Mie nu mi s-a parut ca ar fi muscat momeala. Avea o privire ironica, usor amuzata, cred ca a “mirosit” totusi ceva, mai ales cand Dana a si uitat cum il cheama pe cel despre care povestea. Dar ati inteles la ce se referea Radu pe final, cand ii spunea sa nu mai minta si ceva de genul ca au venit cu un plan?

Nu Sunt în mãsurã sã judec, dar ceea ce a acceptat femeia asta e de neînteles. Oricât de mult ai iubi un bãrbat, dacã stau sã mã gândesc Rãzvan nu e bãrbat, e un bãiat nematurizat care considerã cã orice zboarã se mãnâncã, nu poti accepta sã fie un exemplu pentru copilul tãu. Cati as fi dezamãgitã sã aflu cã la sfârsitul emisiunii ai alege sã pleci împreunã cu acest bãiat.

Concurentii vad imagini noi cu partenerii lor de pe ambele insule si care fiecare dau curs tuturor intamplarilor, facand astfel sa intre la banuieli Insula Iubirii sezonul 4 episodul 14 emisiune transmisa in 21 octombrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara duminica de la ora 20.00.

Partea 1 => 59 MINUTE.

Partea 2 => 59 MINUTE.

Partea 3 => 40 MINUTE.

Episodul Integral, o singura parte => 2 ORE si 38 MINUTE.

error: Content is protected !!