Insula Iubirii sezonul 4 episodul 11 din 7 octombrie 2018

Dragostea inseamana preferinta exclusiva pentru un barbat sau o femeie in defavoarea tuturor celorlalti, inseamna angajamentul luat pentru o singura persoana pe termen lung si certificat prin casatorie.

Toate astea se intampla atunci cand dragostea de gaseste, se consolideaza si se stabilizeaza pe baza ratiunii, insa in cazul Andreei si a nuntii ei cu George nu e cazul de dragoste si nici de foarte multa ratiune, chiar daca fiorii generati de eveniment par a avea aceasi intensitate, in noaptea cu numarul 8 pe insula iubirii a fost noaptea in care ratiunea nu si-a mai gasit locul.
Insula Iubirii sezonul 4 episodul 11 din 7 octombrie 2018
La minitel visul lui Andreea a continuat conform traditiei cu o petrecere ca la carte cu dedicatii pe muzica populara si cu strigaturi de nunta, si cu dedicatii pentru nasi dar si risipa.
Sirul evenimentelor de la Purimuntra fac obligatorie arma in Minitel, locul in care ar trebui sa existe explicatiile pertinente pentru tot ceea ce se intampla la 9 km distanta. Pentru femeia care pretinde ca a inteles situatia in care se afla si ca nu se mai lasa afectata de vestile de la Purimuntra, filmuletul cu actiunile lui Ionut este testul care ne va arata daca evolutia ei este una orientata in spre viitor sau spre trecut, asa cum obisnuia sa faca.

Nu este pentru prima data cand pe insula iubirii limitele impuse partenerului scad si asta are o stransa legatura cu propriile actiuni, atunci cand tu faci lucruri si gesturi peste cele facute de partenerul tau, nu mai poti declara ca nu accepti ceea ce tu ai permis, ai incurajat si ai alimentat prin comportamentul tau, iar relatia lui Hannelore cu Andi este mai profunda si mai avansata decat ceea ce a vazut ea in plasma cu Bogdan.

Dupa ce in urmatoare dimineata i-a cerut in felul ei scuze lui Andi, pentru reactia avuta in urma ceremoniei la adresa lui Bogdan, invitandu-l la alergat doar ei doi si facand gesturi subtile care sa-i dea de inteles ispitei ca ii este in gratii, Hanne s-a retras cu el departe de resort, la limita semnalului audio emis de lavaliere si au discutat mai bine de jumatate de ora.

Discutia cu Andi a avut un impact major asupra ei, generand o noua serie de destainuri legate de motivele nefericirii in cuplul care e pe cale sa devina casnicie, revolta la adresa lui Bogdan ii da jos din nou mastile fericirii, lasand sa se vada in fata barbatului care lupta pentru ea, vulnerabilitatea si totala nemultumire.

Episodul trecut doi concurenti au parasit insula, este vorba de Andreea si Gabi, acestia au incheiat testul iubirii in mai putin de 72 de ore de stat pe insula.

Duminica acesta este plina de emotie Insula Iubirii sezonul 4 episodul 11 editie din data de 7 octombrie 2018 este acum disponibila pe Antena1 si AntenaPlay, la orice ora.

PARTEA 1 PARTEA 1 => 59 MINUTE

PARTEA 2 PARTEA 2 => 58 MINUTE

PARTEA 3 PARTEA 3 => 38 MINUTE

Episodul Complet => 2 ORE, 37 MINUTE

error: Content is protected !!