Insula Iubirii sezonul 4 episodul 10 din 1 octombrie 2018

Insula baietilor a fost teritoriul in care in fiecare an, masculii si-au aratat coltii si au atacat fie prin violenta fie prin demonstratii directe, fie prin fapte sau ironii fiecare dorindu-si acelasi lucru, suprematia.

Insa in acest sezon s-a dat lupta cea mai mare din cate a vazut vreodata experimentul, pe rand fiecare au avut cate o sansa la pozitia dominanta, Razvan primul locatar si-a aratat superioritatea dar alegandu-si un adversar nevazut si cat pe cat de repede a castigat-o la fel de repede a si pierdut-o in fata barbatului care si-a etalat in vazut tururor puterea.
Insula Iubirii sezonul 4 episodul 10 din 1 octombrie 2018
La randul lui Bogdan a fost depasit de avalansa de testosteroni a lui Ionut care nu s-a abtinut din a face din Purimuntra teritoriul care sa-si puna in valoare calitatile, timp de 3 zile barbatii insulei au asistat neputinciosi la demonstratiile celui mai puternic, mai vocal si mai dezinhibat si cuceritor dar si aratos barbat care le-a dominat existenta, asa ca masurandu-si fortele si intelegand ca nu pot concura cu el au pus punct luptei pentru suprematie stiind ca este o cauza pierduta.

Daca Iulian sa consolat in bratele Irinei, iar Bogdan s-a bucurat de atentia Mariei, Razvan a devenit renegatul grupului de la Purimuntra, insa ceea ce nu a anticipat nimeni a fost venirea in seara cu numarul 6 a unui alt barbat.
Sosirea lui Gabi pe insula a avut loc intr-un moment in care barbatul cuceritor isi etala toate calitatile de lider se bucura de linistea pe care i-o dadea investitia pe care o avea de 3 zile.
Pentru ce ce se hraneste in pozitia principala in atentia insulei, noaptea cu numarul 6 a devenit o lupta pentru supravietuire, nelasandu-i nici un moment Ionut isi exprima invidia ca barbatul nou venit a primit atentie dubla din partea insulei, in realitate punandu-l in garda asupra faptului ca el e autoritar, pe cat de rapid l-a interpelat Ionut pe atat de insistent l-a abordat Razvan, si in ciuda amabilitatii fetelor, il bombardeaza pe noul venit cu dovada suprema a curajului lui.

Inca de la inceput, emisiunea insula iubirii a tot cautat cupluri care sa isi testeze relatia, si a reusit timp de patru sezoane la rand sa aduca concurenti, perechi cu vechime in relatie sau chiar la inceput de drum care pus baza pe relatia lor si care considera ca intre ei nimic si nimeni nu ar putea interveni pentru a-i desparti.

Insula iubrii vine sub forma de ajutor pentru cei care apeleaza la astfel de emisiune in speranta ca poate arata si partea ascunsa dintr-o relatie indiferent de timpul petrecut impreuna cu persoana respectiva, daca dorintele unei persoane sunt ascunse aici cu siguranta se vor transforma in adevar, un adevar pe care insula mai devreme sau mai tarziu il va scoate la iveala.

De-a lungul timpului concurenti diferiti au incercat chiar sa pacaleasca ispitele sau chiar membrii din staff insa pentru ca tentatia este mare si o minciuna sau latura ascunsa nu poate sta tot timpul in umbra, adevarul a iesit de fiecare data la suprafata.

Gabi se pare ca are parte de primul bonfire si pentru prima data in emisiune este pus fata in fata cu iubita sa, vezi ce au sa isi reproseze cei doi numai in Insula Iubirii sezonul 4 episodul 10 editie din data de 1 octombrie 2018 este acum disponibila pe Antena1 si AntenaPlay, indiferent de moment.

Tot episodul complet.

error: Content is protected !!