Insula Iubirii sezonul 4 episodul 1 din 3 septembrie 2018

Insula iubirii sezonul 4 incepe cu primul episod in data de 3 septembrie 2018, surse oficiale anunta acest lucru.
insula iubirii sezonul 4
Noul sezon “Insula Iubirii – Temptation Island” aduce forte noi de oamenii care vor prezenta toate intamplarile emisiunii exact asa cum se petrec, care sunt concurentii noului sezon, vom putea vedea incepand cu data de 3 septembrie unde o sa debuteze prima editie in premiera.

Iata ce spune un utilizator pe facebook despre intarzierea acestui show.

Ce se întâmplă cu noul sezon ,,Insula Iubirii”?

Dacă la strategie și la atragerea publicului cei de la Antena 1 sunt geniali, procesele unor concurenți de la ,,Insula Iubirii” dau bătăi de cap trustului de televiziune. La un an si jumatate de la deschiderea procesului intentat de Dee Dee, iată că instanța trebuie să decidă dacă a1 trebuie să-i plătească acesteia daune ca urmare a accidentului suferit de ea în Thailanda.

Și dacă aici e vorba doar de bani, urmează penalul intentat de Liviu Gherman cu acuzații mult mai grave precum lipsire de libertate, proxenitism, etc și care proces încă tergiversează deși a trecut un an de la depunerea acțiunii acuzatoare. Și lucrurile nu se termină aici. Doi concurenți din noul sezon încă nedifuzat sunt hotarâți și ei să dea în judecată Antena 1.

Totuși conducerea televiziunii a1 este hotărâtă să înceapă difuzarea sezonului 4 ,,Insula Iubirii” în luna august, odată cu intrarea în vacanță a emisiunilor de show cu un mare rating la public, așa cum am mai scris. Dacă va reuși vom vedea!…
Publicitatea noului sezon a început și se insistă că va aduce cu sine ,,cea mai fierbinte vară”! De ce?
va urma

Adevarat sau nu, cert este ca emisiunea este asteptata de foarte multi fani, asa ca este o batalie castigata marca Antena1.
Asadar, ne vedem pe 3 septembrie 2018, unde vom viziona impreuna primul episod. 😉

PARTEA 1

PARTEA 2

PARTEA 3

error: Content is protected !!