Insula Iubirii sezonul 4 episodul 8 din 24 septembrie 2018

Aseara am putut vedea cum ultimul cuplu isi face simtita prezenta pe pamant Thailandez, este vorba de Andreea si Gabi, care au parte de prima lor zi de concediu, micul dejun a fost conform cu aspteparile lor. Stiind despre Gabi ca e precaut si stiind ca orice moment din viata lui este unul la care il poate expune pericolului de a fi penibil, Andreea nu rateaza ocazia de a-i genera o stare cat mai mare de disconfort, de la remarci care o favorizeaza pana la amuzamentul evident pe tema zgomotelor care le scoate Gabi atunci cand mananca.
Insula Iubirii sezonul 4 episodul 8 din 24 septembrie 2018
Dupa cateva minute mai tarziu Gabi si Andreea sunt tabloul perfect a-l singuratatii in doi, si dupa cateva momente de liniste, tulburat doar de motoarele scuterelor care trec prin fata resortului, Gabi pare disperat de felul cum isi petrece prima zi in Thailanda la alegerea iubitei lui.

Daca fiecare secunda curge de la Purimuntra in favoarea raspunsului pe care Mirela il cauta, Minitelul are parte de la ea de ceea ce ne-am obisnuit: energie, aparenta veselie si dezinvoltura, o putere de caracter pe care isi doreste cu orice pret sa o afiseze si de refugiu in petreceri si eschive care sa ii tina mintea ocupata.

Pentru femeia mandra care nu vrea sa se lase de context si care are modelul in prietena ei, Nico din sezonul trecut, adevaratele trairi ale lui Mirela se ascund in cuvinte diplomate, eschiva acestei noptii, o nunta instrumentata pentru a o peti pe Mari, cu ea in postura de nasa dar fara partener.

In aceasta seara fiecare concurent isi poate pune intrebarea la care trebuie sa gaseasca raspunsul favorit: Daca unul din voi o sa-l pierdeti pe el sau ea, ce pierdeti?
Hannelore are parte de o supriza, la fel si Andreea, insula te lasa sa alegi traieste clipa, dar fii pregatit pentru consecinte care e pretul tradarii astazi numai pe Insula iubirii.

Adevaruri si minciuni, ascunde impreuna ies in decor cu ajutorul ispitelor in Insula Iubirii sezonul 4 episodul 8 editie din data de 24 septembrie 2018 disponibila pe Antena1 si AntenaPlay, indiferent de moment.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!