Insula iubirii sezonul 5 Episodul 14 din 22 iulie 2019

In episodul trecut insula a fost martora a celui mai lipsit de scrupule plan pe care vreun concurent l-a pus vreodata in practica la Purimuntra si asta pentru ca Eusebiu intr-o serie de testimoniale pe care singur le-a cerut a sustinut cu zeci de exemple parerea proasta pe care o are despre Teodora.

O femeie pe care o considera materialista, mincinoasa, manipulatoare asigurandu-si in fata telespectatorilor profilul de victima a femeii de la Minitel, parerea proasta pe care a tinut-o ascunsa in fata colegilor de insula din dorinta de a-si duce la bun sfarsit planul pe care il are, caci odata cu a doua serie de vesti de la Minitel a scos din maneca o carte pe care o considera castigatoare, o declaratie incontestabila de iubire care tot pentru ochii telespectatorilor sa il plasese intr-o postura apreciata, aceea de barbat care lupta pentru iubirea celei ce urmeaza sa-l paraseasca.

Prefacandu-se in fata tuturor ca este surprins pretinzand ca nu intelege mesajul Teodorei si apreciind inocente apropierile dintre aceasta si ispita Mircea, Eusebiu a tratat materialele alarmei ca pe niste imagini nevinovate sustinand in fata tuturor ca nu considera ca pericolul ii paste relatia, in realitate fiind constient de 24 de ore de traseul pe care femeia l-a imbratisat si asteptand cu satisfactie umilinta la care v-a fi supusa femeia indragostita de ispita ce nu-i impataseste sentimentele.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere. Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

De-a lungul a patru sezoane consecutiv nu a existat cuplu perfect care sa reziste oricarei tentatii, mai cu perdea sau direct la fapte fiecare cuplu venit pe insula a trecut prin stari si momente greu de descris si trecut dar mai ales de fentat, pentru ca insula le da raspunsurile dorite tuturor, indiferent ca este concurent sau ispita insula iubirii isi propune sa scoata la iveala adevaratele dorinte si adevaruri ascunde.

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 14 din 22 iulie 2019 HD

Noile surprize ale sezonului 5 sunt asteptate de o tara intreaga, mai ales ca vorbim de o ispita care a participat in sezonul 4 ca si concurent si care a simtit pe propria-i piele cum este sa fii inselat.

Fara a avea prea multe detalii din culisele noului sezon avem cateva afirmatii ale ispitelor din acest sezon care spun ca va fi sezonul in care toate intamplarile ce au loc acolo scot la iveala chestii ascunde din tine si o sa capteze publicul cu noii concurenti ce vor veni, intrucat sunt mult mai deschisi avand povesti de viata foarte interesante fiind dispuse sa ofere mult mai mult decat am putut vedea pana acum.
Denumit si irezistibil, vom avea de vazut inca de la inceput si primele cupluri care au decis sa infrunte experienta vietii lor intr-o aventura a necunoscutului pe taram Thailandez unde noptile vor dura putin iar zilele pentru unii vor fi saptamani.

Luni seara incepem increzatori noua editie din emisiunea Insula Iubirii sezonul 5 episodul 14 difuzata live pe 22 iulie 2019 si care poate fi urmarita, in fiecare seara de luni de la ora 20.00

Server 1 HD.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 24 August 2019 Sezonul 2 Ep 36

Bianca a demonstrat ca este mai desteapta si mai inteligenta decat multi din casa, si …

4 comments

  1. Fraților unde l_ati dus pe Aurel? Nici pe Bianca nu am văzut-o în episodul trecut, au plecat cumva împreună nebunaticii?

  2. Cum mai e asta frate, sa vii bărbat în emisiune și sa pleci femeie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *