Insula Iubirii sezonul 4 episodul 5 din 16 septembrie 2018

Deci fara prea multe vorbe aiurea, ma uitam la insula iubirii, era Hannelore in costum de baie, flirtand cu ispitul George; fluturasi, stelute si romantism maxim, si brusc apare Mirela cu o poveste horror despre niste probleme din trecut.
Insula iubirii sezonul 4 episodul 5 din 16 septembrie 2018
Zic ok, doamne fereste, whatever, dar nu, povestea continua si creste in intensitate, cu detalii oribile din detentie, colege de celula criminale si tot tacamul. Si toti fluturasii si stelutele, si muzica romantica “whenever I’m alone with you…” dispar. Preferam sa-l mai aud pe Razvan Manea zicand “FA”de inca 15 ori, decat povestea aia dramatica..

Pretextele sunt cele care de-a lungul timpului au ajutat ispitele sa-si croiasca drumul spre inima concurentilor, miza unui concurs oricat de mare sau mica ar fi, este pretextul perfect pentru a arata afinitatile, pentru a stabili in acelasi timp obiective comune, si pentru a incepe construirea unui viitor alaturi de ispita.

Pe insula iubirii concursurile sunt primul pas a-l viitoarei relatii cu ispita, dar ceea ce cu adevarat conteaza este alegerea drumului. Net superior ca discurs, jovial si carismatic, Bogdan a atras atentia ispitei trofeu aflata pe insula, femeia la care acesta ravnea acasa, si anume Maria, clasandu-l pe acesta intr-o pozitie secundara.

Cateva minute mai tarziu Razvan a contracarat rapid, lasand primul gest ostentativ: dansul cu Dana, lasand sa se inteleaga ca el este cel care merita atentia ispitelor prin relaxare vis-a-vis de test. In fata lui Bogdan ziua cu numarul 3 a fost ziua in care Razvan si-a aratat suprematia folosindu-se de libertatea pe care o primeste acasa, dar si prin reteta succesului relatiei lui.

Impartasindu-i din intelepciunea dobandita din experienta de viata, lectii gratuite care i-au indepartat si mai mult pe ceilalti doi. Daca in ochii celuilalt barbat demonstratia lui nu a valorat nimic, batalia de imagine a fost castigata de Razvan pe toate fronturile, pentru ca de la prima ora a diminetii si pana la inceputul petrecerii nu a facut decat sa isi etaleze calitatile, avutiile si talentele.

Simtindu-i vulnerabilitatile, ispitele au plusat in directia demonstratiilor pentru Cati, si petrecerea cu numarul 2 organizata si instrumentata de fanteziile noului lider al insulei, este cea care aduce ruptura definitiva dintre cei doi, orice subiect de la muzica ascultata si pana la gesturi vulgare reprezentand un nou capitol de dispret din partea lui Bogdan catre Razvan. Constient de ceea ce face Razvan fara dorinta de a intra intr-un conflict deschis cu, cel pe care il considera inferior lui, Bodgan prefera sa abandoneze lupta pentru teritoriu.

Urmareste doar pe Antena1 si AntenaPlay Insula Iubirii sezonul 4 episodul 5 de duminica 16 septembrie 2018, episoade integrale doar pe AntenaPlay.

Partea 1

Partea 2

Partea 3

error: Content is protected !!