Insula iubirii sezonul 4 episodul 20 din 2 decembrie 2018

Cateva vorbe despre reality show. Un reality show are doua tipuri de participanti: sezonierii angajati de televiziuni care sunt rechemati in diverse emisiuni pe baza ratingului pe care-l fac si participantii benevoli care se duc de buna-voie.

Sezonierii au in spate o echipa de training, trec prin niste teste, etc. Cei care vin benevol de asemenea trec prin niste teste, cuplurile sunt alese pe diverse sabloane cat mai diverse, ca altfel ne-am plictisi si am incepe sa ne uitam La Champions League.

Normal ca cei care vin din partea televiziunilor trebuie sa para puternici, destepti, frumosi, plini de reguli morale, masculini, feminini, si cum zicea un antevorbitor sa aiba cuvintele la ei, etc. Daca Andi nu juca rolul indragostitului, Hanne nu mai parea o femeie cu probleme grave. De asemenea, daca Andi era cunoscut ca actor amator pe situri gay pr0n ma indoiesc ca ar fi avut acelasi impact in tabara fetelor. Exemplu: Sorin, care nu s-a mai reintors.

Ultimul episod din Insula Iubirii sezonul 4 episodul 20 din data de 2 decembrie 2018 HD

Genul asta de reality show, care se desfasoara in conditii inchise, controlate, trebuie sa ajunga acolo unde producatorul vrea, pentru rating, e oarecum bazat pe Experimentul Stanford. Trebuie sa ii scoata participantului benevol toate urateniile afara din casa. Nu o sa vina sa iti spuna ca Razvan spre exemplu in perioada filmarilor trecea printr-o perioada urata, taica-su fiind bolnav de cancer in faza terminala, fiindca noi telespactatorii l-am fi compatimit in loc sa-l luam drept balalau si retras. Si ma repet, Hanne posibil sa nu mai fi parut femeia rea, haina, usoara, cu caracter indoielnic daca Andi nu isi juca rolul bine.

Totusi, e logic ca omul din fata camerelor, angajat platit sau participant de multe ori sa nu fie in spatele camerelor ceea ce emisiunea cu pricina arata.

Eu mai cred totusi ca, concurentii sunt alesi din mii de aplicanti tocmai pentru ca niste specialisti vad in ei niste lucruri. Sa te duci la casting si sa nu fi ales, dupa 5 sezoane, inseamna ca nu ai niste probleme grave in cuplu. Dupa aceea intervin avocatii care iti fac un contract “beton”, pe care , in momentul in care l-ai semnat…nimeni nu face experimente! Daca “te-ai cerut” in emisiune, trebuie sa fi constient ca s-ar putea sa iesi sifonat la maxim de acolo. E o emisiune cu si despre prostie, egoism, ego exacerbat la maxim. Si asta prinde la public.

Haideti astazi sa vedem ce se mai intampla in ultima editie Insula Iubirii sezonul 4 episodul 20 emisiune difuzata in data de 2 decembrie 2018 poate fi urmarita, in fiecare seara de duminica de la ora 20.00.

PARTEA 1 => 1 ORA si 37 MINUTE.


PARTEA 2 => 1 ORA si 30 MINUTE.

error: Content is protected !!