Insula Iubirii sezonul 4 episodul 13 din 14 octombrie 2018

Cand prietenia se transforma in atractie, iar atractia in dorinta, ratiunea a pierdut lupta cu tentatia, cand fisurile din cuplu lasa loc liber ispitirii limitele dispar si la fel si gandul pentru partener. Intr-o lume in care totul pare permis si totul pare firesc, nimic nu mai poate salva un suflet ratacit din ghearele pasiunii, pe insula iubirii este locul unde trecutul bolnavicios a lasat loc prezentului in care nu exista alte coordonate decat placerea, bucuria si mirajul unei vieti perfecte.

In noaptea 11 pe insula iubirii, este noaptea in care simturile fetelor sunt gadilate de calitatile fizice ale baietilor ispita. O noapte in care Minitelul este cucerit de fantezii interzise si o noapte in care Purimuntra se afla exact la polul opus a-l trairilor experimentate de fete la Minitel.
Insula Iubirii sezonul 4 episodul 13 din 14 octombrie 2018
Intr-un ciclon de ganduri si sentimente care zdruncina la fel de intens sufletul, dar in cu totul in alta directie, pentru aceasta situatie in opozitie totala sunt vinovate ultimele 36 de ore, care au creat pentru fiecare cuplu o prapastie greu de depasit, pentru cuplul din Braila greu incercat de puterea ispitei, lucrurile au decurs pana in acest moment pe un traseu amoros nou ca perspectiva pentru insula, ea a dat tonul iar el a reactionat instinctiv la primul impuls primit din Minitel, a incercat sa lege o relatie cu Irina dar din momentul in care a fost fortat de context sa oficializeze despartirea de Marinela, lucrurile au decurs intre cei doi noi amorezi, bizar.

Fara a realiza ca prin vorbele lui a lezat orgoliul ispitei, Iulian s-a comportat in prezenta acesteia, de ca si cum nimic grav nu s-a intamplat, iar Irina, cea care credea ca nu v-a avea puterea de a se abtine sa nu-i reproseze ceva, a decis ca cea mai buna varianta este sa-si stapaneasca nervii.

Au participat impreuna la concursul care in loc sa ii apropie, i-a dezbinat mai tare, lipsa de implicare, de initiativa si de vointa manifestata de Iulian, au fost factorii care au influentat relationarea celor doi pe tot parcursul zilei. Iar in seara cu numarul 9, si cateva ore mai tarziu de la evidenta suparare a Irinei, remarcat de toata insula in afara de protagonist, baietii l-au convocat pe Iulian la o sedinta adhoc, cu rolul de a-l ajuta sa managerieze mai bine relatia cu aceasta.

Asta in timp ce l-a Minitel, Mari gaseste din ce in ce mai multe motive de apropiere de Cristi, bazate pe dovezi clare ca uniunea lor este una sincera, daca Iulian pune bariere evidente in apropierea de Irina pentru care ispita are alte presupuneri decat conceptiile de tip traditionalist care pot parea la o privire superficiala ca fiind problema dintre cei doi, Marinela isi expune la Minitel in fata ispitei calitatile care o recomanda, si califica in rolul de partenera pe termen lung.

O noua editie la fel de generoasa in imagini si detalii care fac deliciu emisiunii Insula Iubirii sezonul 4 episodul 13 emisiune din data de 14 octombrie 2018 poate fi urmarita in reluare, in fiecare duminica si marti de la ora 20.00.

PARTEA 1 => 1 ORA, 10 MINUTE

PARTEA 2 => 1 ORA, 14 MINUTE

EPISODUL COMPLET INTR-O SINGURA PARTE => 2 ORE, 24 MINUTE

error: Content is protected !!