Insula Iubirii sezonul 4 episodul 12 din 8 octombrie 2018

Inca din seara cu numarul 7, Ionut si-a stabilit ca tinta ispita pe care o stia ca fiind preferata lui Bogdan, dandu-i acesteia semne ale interesului, amandoi deranjati de insistenta lui Ionut aproape in acelasi timp, Maria i-a atras atentia acestuia ca jocul care il face este periculos, iar Bogdan i-a batut un apropo dicret Nicoletei, semn ca incurajeaza relatia dintre cei doi si ca ispita din postura de ispita oficiala ar trebui sa aiba controlul asupra barbatului ei.

Intelegand ca Maria nu are de gand sa renunte la Bogdan, Ionut apeleaza la intimidare, neasteptandu-se ca acesta sa fie atat de ferm in decizie, iar in ziua cu numarul 8, Ionut s-a folosit de antrenamentul diminetii pentru a lasa garda jos in fata Nicoletei, crezand ca postura lui Bogdan nu ii va permite sa tina pasul cu el, insa spre surprinderea tuturor acesta a fost la fel de receptiv.

Vazand ca barbatul din Timisoara nu numai ca nu este intimidat de prezenta Mariei ce ii accepta atingeri periculoase, Ionut a crescut miza, propunandu-i Nicoletei un antrenament inedit. O competitie intre Ionut si Bogdan de care ambele ispite au profitat in egala masura, si una dar si cealalta obtinand de la barbatii orbiti de lupta lor, ipostaze intime. Dupa amiaza zilei 8 la concursul oferit de insula, Bogdan a ales-o din nou pe Maria ca si in cazul primei competitii de pe insula baietilor amandoi si-au dat silinta sa castige de data aceasta avand ceva de demonstrat lui Ionut.

La fel de solida echipa au fost si la a doua proba, coordonarea dintre ei si determinarea lui Bogdan de a castiga fiind cele doua ingrediente ale succesului, secundati de Ionut si Flore dar avand ca avantaj ambitia, cei doi au gasit o strategie inedita pentru a obtine cel mai bun timp al insulei, si pentru a doua oara in istoria insulei cei doi si-au unit fortele pentru a castiga insa cel care a pierdut concursul dar si posibila admiratie a ispitei Maria are un plan pe care si-l pune in aplicare putin mai tarziu.

In aceasta seara Mari este prima concurenta din sezonul 4 care cade ispitita de catre ispita Cristi, si cu, care are parte de o seara numai a lor. Bogdan este cel care si el are parte de o surpriza din partea lui Hannelore, si continua sa curga tot feluri de vesti.

Luni seara este destinata pentru aflarea de secrete Insula Iubirii sezonul 4 episodul 12 emisiune din data de 8 octombrie 2018 fiind acum disponibila pe Antena1 si AntenaPlay, indiferent de interval orar.

UPDATE EPISODUL COMPLET INTR-O SINGURA PARTE => 2 ORE si 29 MINUTE

error: Content is protected !!