Inspectorii ANAF închid Antena3 și Observator în 5 zile!

Antenele trec printr-o situație fără precedent, acestea au primit un ordin de evacuare a clădirilor din care emit și care în prezent le sunt sediu în termen de 5 zile, și unde în prezent lucrează zeci de oamenii pentru a putea bucura publicul cu știri și diverse programe de divertisment.

Acestea au avut și în trecut mici probleme legate de radiațiile emise de antenele ce transmit semnal însă acum situația este destul de complicată pentru că în acel sediu de află mai multe posturi tv printre care: Observator, Euforiatv, AntenaStars dar și Antena3.

În 5 zile trebuie să părăsim clădirea, acest lucru este imposibil uman, a declarat pentru Observator Mihai Gadea!

Acesta a mai spus că angajații ANAF nu au stat prea mult de vorbă cu jurnaliștii Antenei motiv pentru care acesta consideră a fi o metodă de a-i închide postul de televiziune.

Antena3 evacuata
Sursa foto: Captura video antena3

De asemeni în această seară începând cu ora 21:00 are loc o ediție specială pe Antena3 în care se va dezvălui toate aspectele posibile care au dus la această situație.
Culmea este faptul că Antena3 a redactat numeroase cereri prin care solicitau lămuriri despre acest aspect dar și posibilele soluții eventual de închiriere a spațiului respectiv pentru a evita evacuarea silită insă nu au primit nici pană acum răspuns, iar azi s-au trezit că sunt dați afară la propriu.

Dincolo de tot ce se întâmplă adevărul este că în 5 zile nu poți muta ditamai televiziunea și să mai fie și funcțională în acest timp, este clar cum și M. Gâdea spunea într-un interviu la Observator: ‘Acest lucru nu este o executare este mai degrabă o execuție‘.

Ce se va întâmpla cu Antenele, vom vedea în următoarele 5 zile sau poate peste 5 zile!

error: Content is protected !!